poliuretany w wachczu

• Autor wątku Autor wątku SHELLER35
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Założone na tył iiiiii ciiiiiiiszaaaaaaa :)

Problemów nie było, wszystko ładnie pasowało. Odbiór osobisty i kontakt jak najbardziej ok.

O tylnych czytałem,chodzi mi jednak o wahacze przednie (tuleje przednie i tylne dolnych wahaczy)!

Dzisiaj zamówiłem na ich stronce komplet tulejek na przód i tył. Jak zrobi się cieplej zaczne wymieniać. Koszt kompletu z wysyłką: 726 zł. Przy zamawianiu podaj kod "vw5" wtedy uzyskasz dodatkowy rabat 5%.
Jak tylko założe to napisze jakie wrażenia. Jestem zaskoczony dbałością o klienta (super kontakt). Mam nadzieję, że towar też będzie ok:)

PS. aha jakby ktoś zamawiał tuleje stabilizatorów przód lub tył to trzeba podać średnice stabilizatora (u mnie było 22mm przód i 14mm tył.

Na żółtych (sportowych) nie pojezdzisz.Są baaaardzo twarde.Do zwykłej jazdy raczej te czerwone.

Dziś wymieniłem tuleje na wahaczu górnym, dolnym i na stabilizatorze oraz łącznik stabilizatora. Na razie tylko prawa strona, wymiana bardzo czasochłonna, najgorzej wybić stare gumy na wahaczu dolnym (trzeba porozwiercać itp). Najważniejsze, że wszystkie tuleje (czerwone strong-flex) pasują, smar do tulejek dostałem gratis w przesyłce. W wolnym czasie wezmę się za lewą stronę i tył.. ale pewnie pójdzie szybciej bo już mam obcykane:)

Amortyzatory
Powrót