• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

podziekowania dla złodzieja

• Autor wątku Autor wątku moreeek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

moreeek

Guest
Chcialem z tego miejsca podziekowac zlodziejowi ktory zakosil 2 zaslepki z felg alfy 156 szczecin , oczywiascie kradziez na zlecenie , bo zaslepej nie bylo na allego... pozdrawiam:)

Hmm może do moich dwóch felg, które mi ukradli a nie miały znaczków AR tylko Aez. Trzeba będzie patrzeć na allegro.

Nie wydawało mi się, że felgi od których odpadał już lakier będą łakomym kąskiem dla złodzieja. Teraz do felg AR mam już śruby przeciwkradzieżowe.

Bo za kradzież powinno się obcinać rękę...
Tylko problem jest taki, że na wiejskiej musieli by automaty do głosowania
jakoś przekonstruować na polecenia dźwiękowe , albo coś w ten deseń.

Śruby antykradziezowe to pic na wode...

McGard'a odkręca sie zaledwie 10 sekund dluzej niz zwykla szpilke...

ale masakra.. to takie rzeczy też kradną?? dobrze ze w moim mieście są tylko 2 takie alfy jak moja wiec ogranicza do zasięg poszukiwań :D

U mnie w mieście kradną wszystko, a po tym jak zobaczyłem, że mój samochód stoi na dwóch kołach złodzieje mnie już niczym nie zaskoczą.

No nie gadaj, w Stargardzie nie jest tak zle... :D

Za to jak bylem w BYDGOSZCZY... wtedy jeszcze leciwa Omega z 92 na kolpakach (oryginalnych!), chcieli buchnac naklejki z dekli, ale sie im pourywaly w polowie... :lol

To może na jakimś lepszym osiedlu mieszkasz bo na letnim to ginie wszystko np. z dwóch alf ukradli znaczki z klapy, tablica rejestracyjna, rok temu poleciała szyba, ilości kołpaków które ukradziono to już nie pamiętam, a kiedyś i tak najlepszą rzeczą, którą ukradli to nakładka na rurę wydechową:P.

Obecnie juz nie mieszkam w Stargardzie... a mieszkalem na zachodzie.

Chcialem z tego miejsca podziekowac zlodziejowi ktory zakosil 2 zaslepki z felg alfy 156 szczecin , oczywiascie kradziez na zlecenie , bo zaslepej nie bylo na allego... pozdrawiam:)

No ładnie.Ja co tydzień jestem w Szczecinie i się właśnie zastanawiałem czy przypadkiem tam nie kradną.No nic podłączę 220V pod auto i będę spokojniejszy:)

1. Nie widać czy to McGard
2. U mnie taka sruba będzie niemal na styk z otworem
3. Juz widzę złodzieja walącego młotem w środku nocy :D

Jednak zgadzam sie. W teorii, gdy otwór w feldze duży i nie martwi nas hałas - ten znany sposób powinien działać.
Myślałem, ze masz na myśli bardziej wyrafinowany sposób ;)

Ostatnia edycja:
nigdy nie miałem potrzeby sprawdzania tego w praktyce, lecz zawsze uczono mnie, że najprostsze sposoby są najlepsze :)

Amortyzatory
Powrót