• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Poducha kierowcy.

Brzoza

Nowy
Jak zdjąć poduszke z kierownicy, bo potrzebuje ściągnąć kierownicę, czy jakoś inaczej się ściąga kierownicę?

wydaje mi sie ze tak samo jak w 155. imbusik od tylu wykrecic 3 srubki i wyciagac... jak wyjmiesz poduszke, napewno pozostanie wykrecic polobrotem ladunek z mocowania i bedziesz mial dostep do nakretki mocujacej kierownice. akumulatora nie musisz odlanczac bo te kiery maja ladunki bezwladnosciowe bez elektryki... czyli wybuchaja od impulsu mechanicznego(wstrzasu-uderzenia...)

A wiecie może jaki klucz potrzebuje do nakrętki mocującej kierownicę :?: Bo chciałbym zrobić wszystko za jednym zamachem.

wiesz co nie pamietam dobrze, ale cos mi sie wydaje ze 30 albo 32... ale reki sobie nie dam uciac.:)

A jeszcze jedno pytanie, czy nic mi nie wystrzeli jak ją wyjmę i czy powinienem się raczej ostrożnie obchodzić?

Amortyzatory
Powrót