Podśweitlenie zegarów AR 156

• Autor wątku Autor wątku djslavko
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

djslavko

Guest
Witajcie!
Czy ktoś może testował diody led zamiast standardowych żarówek do podświetlenia zegarów? Ja mam zielony kolorek i może przetestuje te magiczne diody! Może będzie ładniej świecić?
Pytanie? Czy zielony kolor bierze się z koloru żaróweczki czy licznik jest już taki? Może by zastosować inny kolor diody? Poniżej link do diodek ;)
Pozdrowienia z Poznania!!!

http://moto.allegro.pl/item207570621_diody_do_zegarow_t5_1_2_2_w_oryginal_promocja_.html

oświetlenie zegarów

mam problem z wyciągnieciem całej obudowy od nawiewu trzyma mi z tyłu linka od pokretła natęzenia nawiewu pomocy bo sie z tym juz borykam od kilku dni i moja slicznotka nie wyglada juz tak pieknie w srodku jak dotychczas:( z góry dzięki pozdro

Re: kolor

b.pawelek napisał:
Kolor nadają tarcze

Tak, ale jak założysz np. Niebieską Diodę to mimo wszystko wszystko będzie się ładnie świeciło na niebiesko (sprawdziłem). Jedyny minus to zanika gdzieś czerwony kolor, czyli m.in wskazówki :wink:

marcins737 napisał:
panowie zostawcie może niebieskie diody dla autek ze znaczkiem VW...

Takie małe eksperymenty. U mnie na niebiesko świeci się tylko wyświetlacz kilometrów. Reszta na zielonkawo - Przysięgam :P

Niebieski jest do bani - co innego bialy "sniegowy" - moze i to nawet by ladnie wygladalo...

Emenems napisał:
Tylko to już wymaga wymiany tarcz.

No wlasnie - dlatego poki co podoba mi sie jak jest :) Minuchem jest tylko to ze te dziadowskie zaroweczki tak czesto sie przepalaja - w ciagu miecha juz drugi raz spalila mi sie ta od podswietlenia galki sily nawiewu :(

Amortyzatory
Powrót