• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[145] podłokietnik do alfy

• Autor wątku Autor wątku wilczasty
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Przyłączam się do pytania, z zasady jestem anty wszelkim tuningom Alf ale to by było spore usprawnienie... :/

i mi by sie przydało takie cus :P z tego co wiem to tylko miejsce miedzy fotelami zeby plozy dobrze założyć i nic wiecej nie trzeba :) i oczywście zeby nie byl za szeroki bo tam do foteli zeby sie za bardzo nie przytulil :D najwyżej nie bedzie (nie wiem jak u innych) u mnie jest taka na monety jakby szufladka czy cos takiego :)

a u mnie podnoszenie tylny szyb :/ więc raczej nie mozna zamontować podłokietnik

i mi by sie przydało takie cus :P z tego co wiem to tylko miejsce miedzy fotelami zeby plozy dobrze założyć i nic wiecej nie trzeba :) i oczywście zeby nie byl za szeroki bo tam do foteli zeby sie za bardzo nie przytulil :D najwyżej nie bedzie (nie wiem jak u innych) u mnie jest taka na monety jakby szufladka czy cos takiego :)

U mnie tez tylko maly pojemniczek na monetki i moze gumy do zucia ;p

kaes ja też za tuningiem alf nie przepadam, ale to jest tylko dla wygody.
w 145 powinno być wszystko ok, podjadę w środę do sklepu moto, może dadzą przymierzyć :)

widzialem takie podlokietniki na gieldzie i tak szczerze mowiac to troche badziewne byly wszystko sie ruszalo i zgrzytalo ale moze te sa jakies lepsze ja w swojej niuni mam podlokietnik ale jest inny i nie ma uchwytow na picko ale bardzo uprzyjemnia podroz

takie cos to dobry pomysl bo nie dosc ze 0 schowkow jest w 146 ( no dobra jeden przy pasazerze ktory jest niewygodny dla kierowcy i drugi maly pod radiem ktry nie jest zamkniety ) to jeszcze brak uchwytow na napoje :( rozumiem ze mialo to byc auto o charakterze sportowym ale zeby chociaz jednego uchwytu nie bylo ?

Dajcie sobie z tym spokój. Miałem takie cos w 33, kawałek plastiku, trzeszczy piszczy, chwieje się...
Syf jakich mało i szkoda kasy na takie cóś...

Pozdrawiam

no to superowo panowie :)
50zł to nie majątek - a takie pudełeczko się przyda!

Ja mam taki podłokietnik w swojej 146 i bardzo go sobie chwale. Jak się go solidnie zamontuje to nic nie trzeszczy i nie lata.

Kicz! Kupiłem, zamontowałem i w następny dzień wywaliłem. Trzeszczy, chwieje sie. Nie polecam.

podlokietnik

no coz pewnie tyle ilu uzytkownikow , tyle samo opini o podlokietnikach w naszych alfach.
Osobiscie mialem taki podlokietnik i niestety po paru dniach uzytkowania , doszedlem do wniosku , ze wlasnie wtopilem 60 zeta.
Ale o gustach sie nie dyskutuje ..........................

te co sa na allegro lub w sklepach moj kuzyn zamontowal niestety trzeszczal latal i wymagal kilku poprawek (usztywnienia itp) nie wiem co mu tam dorobil ale teraz jest gitara :D

podlokietnik

witam wszystkich, dzis zakupilem do swojej belli podlokietnik taki jak w linku w pierwszym poscie. powiem krotko, rewelacja. Troche nakombinowalem by go solidnie zamocowac i jak wszystko mocno poskrecalem to paskud nic nie trzeszczy i bardzo stabilnie stoi. Polecam ten zakup w 100 % !! pozdrowionka !!

Może pokażesz lub opiszesz jak go zamontowałeś, też chcę sobie sprawić podłokietnik ale waham się nad zakupem takiego uniwersalnego. Zastanawiam się czy może nie pod pasować z 147.

Amortyzatory
Powrót