• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] podłączenie sprężarki klimatyzatora

• Autor wątku Autor wątku fabian
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

fabian

Guest
hejka,

mam taki mały problem.. przez rok czasu jezdzilem ze sprawna klimatyzacja.. potem musialem wymontowac chłodnice klimy.. ostatnio kupilem nowy komplet chłodnic i chciałem wszystko podłaczyc i tu sie pojawia problem, poniewaz nie wiem gdzie znajduje sie kabel zasilajacy kompreso klimy.. gdzies sie zagubil i nie wiem gdzie go szukac.. (moze sie urwal)

czy ktos moglby mi pomoc odnalezc poszukiwany kabelek?
pozdrawiam

W 1.8 TS 8V miałem schowany za tym wygluszeniem na tyle silnika ale kabel wychodzi z tej glownej wiazki kabli po lewej stronie jak stoi sie przodem do silnika

Jeszcze jakby kolega podał typ silnika u siebie, byłoby całkiem fajnie!

witam raz jeszcze,

czy ktos posiadajacy 155 2.0 16V moglby zrobic zdjecie/a podlaczenia sprezarki klimatyzatora - chodzi mi o to jaki to jest kabel i dokad on idzie.. nadal nie moge zlokalizowac tego kabla zasilajacego a zdjecia bardzo by mi w tym pomogly

pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót