• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Po zwolnieniu pedała hamulca nie gaśnie trzecie światło stopu

• Autor wątku Autor wątku M@T
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

M@T

Guest
Tak jak w temacie, ostatnio często mi się zdarza, że puszczam pedał hamulca i światła stopu mi nie gasną (widzę poświatę w nocy 3 stopu na tylnej szybie i raz nawet wysiadłem z auta i stop dalej świecił) dopiero gdy lekko kopnę od spodu pedał to wraca do normy. Ostatnio już przestało, ale co należy z tym zrobić, żeby zabezpieczyć się na przyszłość. może to winna brudu pod pedałem hamulca, jak myślicie??
Dzięki.
pzdr

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Czujnik nie odbija, albo pedał hamulca jest za słabo odciągany do pozycji wyjściowej- jedno z dwóch

pewnie czujnik sie zasyfił

też stawiam na czujnik podobny porblem w Grande przerabiałem i był to jakiś właśnie czujnik

Jutro jade z tym na serwis. Jakiś czas był z tym spokój, ale problem powraca co jakiś czas, do tego vdc i hillholder przez to głupieją (wyskakują błędy i dopiero po podważeniu stopą hamulca - błędy znikają). Zobaczymy co w serwisie powiedzą.
pzdr

Amortyzatory
Powrót