Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
[Giulietta]po 10 latach powrót do Alfy tym razem Giulietta QV
Autko kupione ze Szwajcarii, ogólnie auto jak auto, ale silnik jestem pod wrażeniem jak radzi sobie z dołu i to nawet na trybie N, apropo da się ustawić aby auto odpalało na trybie na którym się zgasiło?
- - - Updated - - -
nie wypłowiały tylko to są te z faktura carbonu dlatego tak wyszły na foto
U mnie jak się wyłączy w A to po odpaleniu będzie w A. Jak wyłącze w D lub N to po odpaleniu będzie w N. Nigdzie w ustawieniach z poziomu deski czy z poziomu MESa nie widziałem opcji by to zmienić. Tak samo blokady, że powyżej prędkości chyba 120kmh nie przełączę z N na D.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.