Pisk od klimatyzacji na zimnym

• Autor wątku Autor wątku Wujek_Staszek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

Wujek_Staszek

Guest
Witam,
Mam pytanie dotyczące piszczącej klimy(rolki klimy?) w mojej alfie. Otóż na zimnym silniku coś piszczy (wg. poprzedniego właściciela rolka sprężarki klimatyzacji), po wyłączeniu klimy ustaje (po rozgrzaniu również). Wymieniać wszystko (pasek + reszta rolek, napinacz) czy próbować samą rolkę?

predzej sam pasek i proponuje Ci oryginalny(osobiscie testowałem i mam juz 4:)) rolki,łozyska ,szumia nie piszcza no i po nagrzaniu silika dalej by szumiały.

na pompie klimy jest kolo pasowe lecz jest przykrecone do takiej podstwki w ktorej znajduje sie strasznie dziwne lozysko szerokie i o dziwnych srednicach wewnetrznych jak i zewnetrznych ja na 10 zklepow zajmujacych sie lozyskami zdobylem go w jednym na zamowienie koszt 60 zl

predzej sam pasek i proponuje Ci oryginalny(osobiscie testowałem i mam juz 4:)) rolki,łozyska ,szumia nie piszcza no i po nagrzaniu silika dalej by szumiały.[/QUOTE

rolki tez swiergcza jak slowiki po deszczu nie koniecznie szumia, najczesciej piszczy i to bardzo mocno lozysko alternatora nie koniecznie tylko pasek

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót