Piłka nożna Poznań

no... jak chcecie to potraficie sie wziac w garsc.. i prawidlowo... to teraz tylko uzgodnic termin i robimy lige mistrzow:)

hmmmmmmmm 16 mam wigilie w firmie hmmmm moge widziec kilka pilek ;) ale coz bramki bede tez widzial parami ;)

niepowiedxialem ze niepojawie sie ;) tylko ze niewiem w jakim stanie sie pojawie ;)

a może w tygodniu tylko też cieżko bo ludziska różnie robią także chyba weekend będzie najlepszą opcją ja czekam na info który o której i gdzie jak tylko będzie mi pasować pojawie się:D pokulać gałę

a może w tygodniu tylko też cieżko bo ludziska różnie robią także chyba weekend będzie najlepszą opcją ja czekam na info który o której i gdzie jak tylko będzie mi pasować pojawie się:D pokulać gałę

Ty byś się na uczelni łaskawie pojawił, a nie ciągle rozrywki w głowie :P
prof. Strojny się o Ciebie pytał..

jutro na 14.30 potrzeba z 4-5 osób do pogrania w pile na posnani koszt 15zł godzinka ;)

ja nie dma rady w niedziele mam seminarium i właśnie muszę się stawić pokazać Panu profesorowi

Glovash seminarium mamy w niedziele i będę a w sobote nie dałem rady dojechać bo w piatek wieczorem byłem na sali a później piwko jedno drugie.... a o 12.15 w sobote grałem lige także wiesz kariera ważniejsza :D:D widziemy sie w niedziele

witam ja również jestem chętny na grę w piłkę najbardziej pasuje mi sobota albo niedziela

Panowie, byłem wczoraj z kumplem na piłce...
Graliśmy w Zespole Szkół Elektronicznych, na Jeżycach...
Nie jest to hala, ale boisko pod ogrzewanym "balonem"
Było względnie ciepło. Warunki wystarczające do "pokopania"
Koszt 150 zł za 1,5 h grania... czyli wychodziło po 10 zł / os.

Maru93 dokładnie za te pieniądze na posnanie się nie opłaca ta hala wymaga kapitalki chyba że już był remont. Tak jak glowash pisał balon jest ok tam jest pewnie sztuczna trawa więc gra się dobrze co nie zmienia faktu że na parkiecie jest mniej ślisko. Ja czekam na jakiś wstępny termin jak będzie mi pasować to się stawie

Amortyzatory
Powrót