• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Pierwsza włoszka ar159

Matiz3313

Nowy
Auto
Alfa 159
Witam nie wiem czy w dobrej zakładce zadaje to pytanie ale bardzo spodobał mi się ten właśnie model samochodu, posiedzialem trochę na forum coś niecoś poczytałem no i zbliżam się do zakupu pierwszej Włoszki jak w tytule. Budżet narazie niewielki nie wiem czy jest sens 8-9k póki co ewentualnie mogę poczekać do kolejnej wypłaty to kolejne 3k około dojdą do budżetu. Znalazłem ciekawie wyglądający egzemplarz po wstępnej rozmowie wydaje się wszystko w porządku. Tzn próg wymaga łaty bo się zrobiła dziura mała po tej zimie, tarcze do wymiany(choć mogą to być też drążki) skrzynia regenerowana przez poprzednika około 100k temu. Jedyne co mnie martwi to ekologia tzn dpf egr i klapy wszystko powiedzmy ze sprawne. Licze na jakieś sugestie. Pozdrawiam

Jeśli nie masz daleko to warto podjechać i obejrzeć. Budżet nie za duży, więc cudów się nie można spodziewać. Jeśli stan zgadza się z tym co pisze w ogłoszeniu to ubić coś z ceny i brać.
Te 3k z kolejnej wypłaty to przeznaczysz na serwis po zakupie. Oleje, hamulce przód. Opony przydało by się letnie wrzucić bo szkoda nowych zimówek.

Amortyzatory
Powrót