• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Piękna i bestiaaaa...MOJA PIEKNA ALFA 166

• Autor wątku Autor wątku areks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

areks

Guest
Ciao 8) 8)
Chcialbym zaprezentowac moja wspaniala furke ALFA ROMEO 166 z sercem 3,0V6 226KM z rocznika 2000,przebieg 135tys.km, opcja full ale bez skory.
Sprowadzilem ja od Wlocha mieszkajacego na stale w Niemczech.
Autko spisuje sie bardzo fajnie, planowalem zalozyc inst.LPG jak bedzie bardzo smalic ale naprawde nie ma az takich tragedii zeby ja kaleczyc :roll:

Wlasnie wystawiam ja do konkursu!!
1. Alfa Romeo 166
3,0 V6 226KM
Przebieg 136tys.km
2000r. Sprowadzony z DE do PL w 11.2006r.

2. Wyposażenie:
-4x Air Bag
-Klimatyzacja
-Elektryczne szyby + lusterka
-Radioodtwarzacz oryginalny
-8 głośników
-Regulacja kierownicy
-Centralny zamek
-ABS,ESP,ASR
-tempomat
-aluminiowe felgi 16"
-Navi kolorowa
-telefon wbudowany
-Halogeny

3. Zmiany Planowane na wiosne:
-aluminiowe felgi 17"(dokladnie ten wzor jak na fotce nizej)

-zmieniarka CD na 6plyt

8) 8)

Skora to nie bylo moje glowne kryterium przy zakupie auta.Mam dostep do skor wlasnie z Niemiec jak ktos coe bedzie chcial moze da sie cos zalatwic 8)
Wzialem bez skory,bo byla w naprawde dobrej cenie...
A skor mam juz troche dosc, w domu, w pracy...achhhhhhh
W swojej Alfie nie chcialem skory,jakos tak sie nie wygodnie siedzi, slizga sie dupsko... :lol:
Jedyne co bede chcial w niej zmienic z wizuala to felgi...
Na wiosne chce wrzucic jakies ciekawe aluski najlepiej 17".
Jak juz kupie te 17" to bede mial do zgonienia te felgi ze zdjec,z pieknymi oponami letnimi, takze jak ktos bedzie chetny... prosze na priva 8)

WOW :shock: :shock: :shock: :shock:

Tylko tyle byłem w stanie powiedzieć.........

No i stalo sie!!
Od dzis moja Bestia ma nowe alusy RONDELL 8J x 18" na oponach 225/40/R18.

Chlopaki co to juz po lacinie nawijacie??
Po polskiemu poprosze bo nie kumam Waszych emocji :mrgreen: :mrgreen:

No i bardzo dobrze, o to mi chodzilo zeby i mi i Wam sie podobalo :mrgreen: :mrgreen:
Wazne jest tez jak sie jezdzi...szczerze??Wydaje mi sie ze o niebo lepiej niz na 16"
Wg mnie 16" sa za male do 166... :mrgreen:

extra fele zalozyles!! :D

To mi sie podoba! Lubie oryginalnosc. Oczywiscie nie twierdze przy tym, ze oryginalki sa brzydkie czy jakies niefajne. Extra wyglada!@!

No i wrocilem do oryginalnych 16" alufelg, jednak 18" sa za duze no i oponki za drogie :mrgreen: :mrgreen:

Uaktualnienie...po ukladzie kupilem piekne 18"+nowe oponki 225/40 R18 i oto efekty:

Piekne autko, nie sądziłem że srebrna moze tak ładnie wyglądać - to zasługa rozmiaru kół. Pzdw

Co to za opony ? uniroyal ?

No i fela robi swoje.To jest to.GRATULACJE :!: Pięknie wygląda.

Piękne autko...nic dodać nic ująć...

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót