N
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wasal napisał:No no :!: Śliczne cudo :mrgreen:
A fotele to już poezja. Na Twoim miejscu chyba bym nawet spał w Belli![]()
Gratutluję
marekm napisał:ładna, ale:
- ja bym kierunków nie wymieniał
- brakuje mi zdjecia silnika
- 196 koni - masz wykres? chciałbym porównać
- który to rocznik? a co za tym idzie - siedzenia dokładałeś we własnym zakresie, prawda? (bo cos mi sie wydaje ze z tymi krzesłami to juz powinien być komin wyświetlacza, ale chciałbym się upewnić)
nergal napisał:3. Wykresu nie mam, nie hamowalem Alicji, ale gdy przywozilem ja z niemiec to byla po delikatnym strojeniu jednostki i taka moca sie legitymowalajak bedzie kasa to wyybiore sie do krakowa odwiedzic V-tech'a na agresywne strojenie
i tam ja zhamuje
![]()
nergal napisał:4. 1998no wiec siedzicha to chyba seria
wygladaja rewelacyjnie
to piekne czerwone logo, regulacja trzymania bocznego, oraz odcinka udowego <lol2> no i te grube czerwone szwy... swietnie trzymaja.
Sylwia napisał:A spryskiwacz gdzie zgubiles ?
Paweł156 napisał:SliczniutkaJa bym w niej zbyt wiele nie zmieniał, jest piekna w oryginale
(...)
marekm napisał:nergal napisał:4. 1998no wiec siedzicha to chyba seria
wygladaja rewelacyjnie
to piekne czerwone logo, regulacja trzymania bocznego, oraz odcinka udowego <lol2> no i te grube czerwone szwy... swietnie trzymaja.
To w takim razie napewno są przekładane z wersji poliftingowej. W 156 '98 oryginalnie były inne siedzenia.
Za jeden czy komplet?nergal napisał:bylem w serwisie fiata to przemily pan powiedzial mi, ze moge miec taki za 245zl
Sylwia napisał:Za jeden czy komplet?nergal napisał:bylem w serwisie fiata to przemily pan powiedzial mi, ze moge miec taki za 245zl
Drogo co nie?
Jak dla mnie bomba!nergal napisał:na pedały SPARCO + gałka, i obszyć mieszki dziurkowaną skórą... Co o tym sądzicie?? ;>