Parkingowe niespodzianki :/

loco145

Nowy
Auto
Czarna 159 16Virs 07r
Witam was Opolanie.

Mam pytanie czy wy też macie problem z parkingami w Opolu ?

Ostatnio jakiś pajac (żeby mu ta ręka zgniła :/ ) na środku maski przeciągnął mi gwoździem po masce :mad:

Nosz KU**A MAĆ !!! :/

Nie czaje tego :/ kogoś za bardzo w oczy kuła ?? że fajne auto ?? :/ pojeby.... :/

A autko kurde ani ryski najmniejszej nie miało :/ a teraz kurde takaaa rysa do podkładu i jeszcze na czarnym lakierze :/

Gdy jeszcze mialem 156 to na parkingu ktos mi odbił swoj zderzak na drzwiach kierowcy. Naprawiłem i pomalowałem w ASO Janeczko. Auto przy okazji wywoskowane i cieszylo oko. Nie trwało długo, może ze 2 tygodnie. Ktos znowu mi zaliczył, tym razem zdrzak przedni - ewidentne przetarcie od innego zderzaka ... rece opadają, no ale co zrobic, gdy niektorzy sa intelingentni inaczej.

dobrze że do opola mam 50km :cool:

nie no,współczuje Wam.
naszczęście jeszcze nie miałam podobnej sytuacji

Niestety to codzienność.
Rok temu w 166 robiłem lakierniczo lewą stronę... niestety niecały miesiąc się tym nacieszyłem, bo ktoś mi uszkodził lewe tylne drzwi :(.
Nic nie zrobisz..

powienni zrobic zabezpieczenia za jak ktos ci niszczy auto poraza go prad

No kolego Twoja Alfa wie coś o tym jeszcze za czasów szewi-ego miała bardzo nie miłą niespodziankę :/ dobrze że "zawzięty" w dobrym tego słowa znaczeniu szewi to wszystko naprawił i jest git :cool:

Bardzo fajną tą Alfę masz kolego :) Patrzyłem na nią wiele razy :)
Moja niby ta sama ale jednak jakoś tak... :)

Swoją drogą pierdzielnięcie prądem to fajny pomysł :D dodatkowo spryski jak w taxi 3 w drugą strone i heja wodą :D Jebnięcie x 2 :D

Wiem o incydencie ze swiatelkami bo alfe szewiego sledzilem od ponad roku i czekalem tylko kiedy ja zdradzi a ja muja odbije:-D co prawda szewi ja dobezpieczyl ale niestety nie mieli chyba opcji razenia pradem bo jakby byla to pewnie bym mial

hahah no.
ja jak musze kupić coś w castoramie to przeważnie staje pod carrefurem :D

dokładnie koźle czy kędzierzyn?

Amortyzatory
Powrót