• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Otwieranie przedniej maski

• Autor wątku Autor wątku Lukasik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Lukasik

Guest
Witam mam problem mam problemy z otwieraniem przedniej maski jak pociagne za dzwignie otwierania to maska nie odskakuje sprawdzałem linke przy gałce i przy zamku jest Okej
A nadmienie ze zarza sie ale to zadko ze na dokłkach maska odskoczy ale zdaczyło mi sie to z 2 razy
Gdzie moze tkwic problem

W regulacji maski tkwi problem, za wysoko jest maska i zamek nie zaskakuje do konca.

bassman napisał:
W regulacji maski tkwi problem, za wysoko jest maska i zamek nie zaskakuje do konca.
ale jak kupiłem w maju autko było wszystko Oki a w ostatnim tygodniu cos sie pokopało

Oczysc mechanizm zamka przedniej maski i zobacz na "sucho" czy zaskakuje w pelni.

juz sie naprawił podłozyłem 2 podkładnki pod zamek klapy i działa On zaskakiwał ale przy otwieraniu maska nie odskakiwała

Amortyzatory
Powrót