• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[156] oto moja ślicznotka

Auto
AR 156 2,4 JTD 2000r
2,4 jtd SW sportpack rok 2000

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    204 KB · Wyświetleń: 243
  • 2.jpg
    2.jpg
    153.9 KB · Wyświetleń: 153
  • 3.jpg
    3.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 165
A może wzbogaciłbyś opis swojej Ślicznotki...

co tu więcej dodawać. Super auto: szybkie, bezawaryjne i oszczędne. Kupione w polskim salonie. 203 tyś przebiegu. Mam ją 3 lata i powoli zaczynam szukać na nią kupca. Zamierzam przesiąść się na 159 2,4 200KM

co tu więcej dodawać. Super auto: szybkie, bezawaryjne i oszczędne. Kupione w polskim salonie. 203 tyś przebiegu. Mam ją 3 lata i powoli zaczynam szukać na nią kupca. Zamierzam przesiąść się na 159 2,4 200KM

To wygląda jak ogłoszenie, a to nie dział "Bazar" :P

Jaka średnica kółek?

Nie wiem czepu sie pytasz jak widać jak wół że to 16'

Dziękuje za uprzejma odpowiedz.

Ostatnia edycja:
Sorry za styl pisania, ale się spieszyłem i jak dla mnie widać jak na dłoni że to standardowe telefony ze SportPacka

do sprzedawania samochodów są chyba lepsze miejsca. Koła to rzeczywiście 16 calowe telefony. Silnik 103 KW/ 140 KM. Kolega malin 2k5 trochę się pomylił co do moich intencji. Gwarantuję, że jeżeli chciałbym sprzedać TU auto to podałbym więcej informacji, zwłaszcza cenę i numer telefonu. Dzięki za "miłe przyjęcie" koledzy i koleżanki. POZDRAWIAM

nie denerwuj się i nie obrażaj. Koledze malin 2k5 chodziło o to, że jak się wrzuca temat o swojej belli to powinno się coś więcej o niej napisać :) a opis "2,4 jtd SW sportpack rok 2000" nie jest zbyt wyczerpujący :P

Amortyzatory
Powrót