• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

oto moja kobietka 156 2.0 JTS Veloce 2

• Autor wątku Autor wątku #GREG#
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

#GREG#

Guest
zastapila poczciwa 90 konna 406 - ke i jak narazie ciezko mi sie przyzwyczaic do 165 zrebakow takze zabawa jest jak narazie boska :lol:

n560859694_1097403_583.jpg

n560859694_1097404_925.jpg

n560859694_1097406_1640.jpg

n560859694_1097407_1990.jpg

n560859694_1097418_7620.jpg

#GREG#, ...jak mogles ja kupic skoro juz na pierwszy rzut oka widac, ze nie ma kierownicy? :lol: :mrgreen: ...jak tym jezdzic teraz? :mrgreen:

cudo 8) , gratuluję #GREG# pięknej Belli :mrgreen: ,

limak napisał:
#GREG#, ...jak mogles ja kupic skoro juz na pierwszy rzut oka widac, ze nie ma kierownicy? :lol: :mrgreen: ...jak tym jezdzic teraz? :mrgreen:

mozna mozna bez problemowo :D
a tak przy okazji witam kolege ze stalowki moze sie gdzies miniemy w czerwcu na Jana Pawla albo Poniatowskiego :lol:

Bardzo ladna! Gratuluje i przyjemnosci z jazdy zycze :mrgreen:

#GREG# napisał:
a tak przy okazji witam kolege ze stalowki moze sie gdzies miniemy w czerwcu na Jana Pawla albo Poniatowskiego :lol:

...na Jana Pawła to ja stacjonuje :mrgreen:
Moze sie znamy nawet!? :)

limak napisał:

uprzedziłeś mnie :D bo jak zobaczyłem zdjęcia to to samo chciałem napisać :)

piękna bestyja ;]

Bardzo ladna.
Marzy mi sie Alfa po fl.
Pozdrawiam.
- Rafal

Piękna, a jak z rejestracją w Polsce, będziesz robił przekładkę?????

Amortyzatory
Powrót