Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
z zazdrości :!: bo My mamy piękne Auta a oni nie :!: :!:OO__V__OO napisał:jestem ciekawy skad tyle nienawisci do alf (awaryjne, psuja sie) przeciez to koncern fiata i czesci sa zunifikowane dla alfy, lanci i fiata
np silnik twin spark ma chyba ten sam rozzad co fiat silniki te nie roznia sie az tak - chyba ze sie myle
mrutyna napisał:Jedynym rozwiązaniem i wytłumaczeniem tego jest to że AR w kierownicy posiada chyba jakieś czujniki i poprzez linie papilarne wyczuwa łosia i aby ten łoś jej nie uszkodził sama się "wyłącza" taka blokada
Kosiar napisał:mrutyna napisał:Jedynym rozwiązaniem i wytłumaczeniem tego jest to że AR w kierownicy posiada chyba jakieś czujniki i poprzez linie papilarne wyczuwa łosia i aby ten łoś jej nie uszkodził sama się "wyłącza" taka blokada
dokładnie tak :mrgreen: mnie to tam lata niech dalej uważają że niemieckie auta są super przecież nie będziemy ich wyprowadzać z błędu :mrgreen:
metrim napisał:robi rozrząd i parę innych rzeczy w Ganineksie
Kosiar napisał:metrim napisał:robi rozrząd i parę innych rzeczy w Ganineksie
ja zaraz po kupnie tam zrobiłem te rzeczy chciałem mieć spokojne sumienie odnośnie rozrządu czy to źle że serwisuje moją alfe tam ? :roll:
Milano_155 napisał:Ale te opinie dziewne :? Zawieszenie wiadomo ze u nas nie wytrzymuje dlugo, a jak ktos zaniedba i pasek mu strzeli to jego wina :wink:
J@rek napisał:Zawieszenie peżotów - szmelc jakich mało
J@rek napisał:Zawieszenie peżotów - szmelc jakich mało
.