A
altiplano
Guest
wczoraj zajrzalem pod silnik i zauwazylem ze zwisa ta plastikowa oslona- czy to znaczy ze jest do wymiany? czy ona jest potrzebna czy moze mozna zdjac ja wogole?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja mam 166. nie wiem jak to wygląda u ciebie. Wiedz gdzies na kanał i się dowiesz co i jak. Pozdrawiamno wlasnie o takim czyms myslalem a powiedz mi jeszcze mniej wiecej jaki kawalek potrzebuje
Polecam, dobrze przemyśl gdzie opaski założysz, fajnie naciągną osłonę, spokój do kolejnej zimy, po której już pójdzie do wymiany. Jak ponaciągasz opaskami w dobrych miejscach, to nic się stać nie może.Spróbuj ją reaktywować. Tzn podwiesić w tym miejscu gdzie zwisa najbardziej, np. za pomocą elastycznych opasek zaciskowych.
Ja bym proponował w najbardziej uskodzonych miejscach, użyć kilku odpowiednio wygiętych płaskowników, przymocowanych do osłony przy pomocy nitów, a do podwozia za pomocą śrub. Pamiętaj żeby nie wiercić na pałe w podwoziu, nieraz można wykorzystać naturalneotwory. Wiercenie na pałe może osłabić podwozie.Polecam, dobrze przemyśl gdzie opaski założysz, fajnie naciągną osłonę, spokój do kolejnej zimy, po której już pójdzie do wymiany. Jak ponaciągasz opaskami w dobrych miejscach, to nic się stać nie może.