orszak weselny pomożecie ? pomozemy :)

marshall

Nowy
Auto
jakieś alfy
nawiazujac do tematu http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_gtv_spider/21814-orszak_weselny_hmm.html#post250864 chciałbym sie zapytać kto ze ślaska by mnie wspierał w tej "ciężkiej" chwili :) impreza bedzie miała miejsce w gliwicach 4.9.2010 ? dacie rade oczywiscie flaszeczka weselna sie znajdzie dla kazdego miło by było gdyby alfiny odprowadziły nas pod kosciół w tym wyjątkowym dniu proponuje tez aby zrobic potem spota jesli oczywiscie bedziecie mieli okazje za każde 4 kółka ze stajni AR bede bardzo wdzieczny co wy na to ???
EDIT

a Wiec tak godzina spotkania pod platanem to 11:30-11:45 zabrze ul. bytomska+teatralna jest to centrum handlowe PLATAN REAL plan jest taki jedziemy po moja wybrankę potem do kościoła dostajecie paliwko i jestescie wolni a ja idę w stresie przed ołtarz :) hahahah

Ostatnia edycja:
Oczywiście to jest żaden problem i myśle, żę na Śląsku będzie nas bardzo dużo chętnych zawsze można potem zlocik zorganizować ;)

Widzę data dopiero 4 Wrzesień 2010 rok także wiadomo teraz już określić czy się będzie na 100% bardzo ciężko :D ale napewno jeśli nie będe miał przymusowej pracy lub czegoś to możesz na moją 156stke liczyć wypucowaną, nawoskowaną z pięknym rykiem 2.4 litrowego diesla :D

a tak w ogóle to powodzenia w przygotowaniach do wesela ;D

ja również mogę ozdobić Twój orszak swoją czarną wypucowaną Bellą
oczywiście ryk 2.4 JTD też mogę zapewnić :-)
jestem z Gliwic więc nie ma problemu :-)

pozdrawiam

TomeK.

może jeszcze wszystko przemyślisz dokładnie ?
żebym potem na jakimś spocie ci nie mówił " a nie mówiłem ? "
:D
no ale jeżeli jednak nie odwiodą cię od tej decyzji to wpadnę na kolejny pogrzeb kawalera :P

obawiom sie,że nie wyrobisz z gorzoła :P jo oczywiscie tyz sie pisza :)

mi również ciężko powiedzięc co bede robil we wrześniu przyszłego roku ale jak coś to napewno się zjawię :)

Gliwic nie może zabraknąć. Zostało jeszcze dużo czasu, ale mogę sobie ta datę zaplanować.

Amortyzatory
Powrót