• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

OPOLSKIE Zlot

• Autor wątku Autor wątku enku
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

enku

Nowy
Auto
Była 146,147, 159 jest Gulietta
Może by tak coś zmotać na tym Opolskim.
W rejonach K-K mamy Fajne miejscówki
Jeziorko Januszkowice, Jeziorko Dębowa, Jezioro Turawa.
tak samo np. Góra ŚW Anny. Jest parę fajnych miejsc.

Myślę że te miejscówki były by super sprawą żeby się spotkać, poznać odpocząć nad wodą.
Wiem że jakoś kiepsko jest się zebrać na tym Opolskim nam ale może jednak?
Podajcie terminy

Ja proponuję 29.06.2014 Niedziela

Propozycja jak najbardziej w porządku, ale czy to się uda ? Regularnie udziela się tutaj niewiele osób, ja z reguły też tylko czytam co się dzieje.

Pewnie się nie uda ;P Proponowałem nawet ostatnio jakiś krótki spot chociaż w Opolu to 0 chętnych :P

"Jeziorko Januszkowice, Jeziorko Dębowa, Jezioro Turawa.
tak samo np. Góra ŚW Anny. Jest parę fajnych miejsc."

moje tereny,jestem za ;)
godziny popołudniowe w sumie codziennie

ogólnie jest jakaś grupa na fb pt opolskie alfa?
może tam byśmy się bardziej zmobilizowali i zebrali.bo tu na forum to sucho coś :/

musiał by nas admin dodawać do znajomych, bo wydaje mi się że nie możemy sami poprosić o dodanie do znajomych, chyba ze nie potrafię

no to co,niedziela?
dębowa,anka?tyle tylko że tam raczej kiepsko z normalnym parkingiem

ogolnie jest ktoś chętny?

synek ma 4 lata. Może być posiedzieć kawe wypić pogadać zawsze można

Widzę że temat żywy i aż dwóch chętnych :sarcastic:
A to ma być zlot czy spot do podpierania aut łokciami? Jakiś plan? Grill? Coś? CHętnie bym się wybrał no ale z synkiem i żoną to podpierać auta nie będziemy.
ehhhh... jak ja dobrze wspominam opolskie zloty kolasińskich i Pietii :) ale chłopaki (i dziewczyny :P) widocznie odpuścili bo od paru lat nie dzieje się nic. A to były jedne z najlepszych zlotów.

no ok bliżej wekendu ustalimy co i jak.
Zaproś jak coś na FB Piotr Domerecki

Amortyzatory
Powrót