Opole i okolice

loco145

Nowy
Auto
Czarna 159 16Virs 07r
czy jest ktos z opola lub z okolic ??

Wprawdzie okolice Opola to nie są ale te 65km z Otmuchowa, to raczej nie jest zawrotna odległość:)
Pozdrawiam

no miło że ktos wogule pokazał sie z mojej okolicy, chciaz po miescie widze ze jezdza alfy rozne to na forum ich niestety brak :(

140km mam do Opola ale Autobahną non stop więc się szybko dojeżdża :)

No co za pytanie!!

Jak forum działało na starym skrypcie to tam była mapa polski z zaznaczonymi ilościami userów i listą nicków z danego miasta :(

Ale oczywiście, że są!!

Hej OO__V__OO, kope lat...
od czasu jak ostatni raz na forum gadaliśmy zdążyłem sprzedać 2 auta i 1 kupić :)

no to panowie moze dobrze ze napisalem cos o opolu na forum :)
moze gdy juz wiosna do nas na stale zawita jakis spocik ??:)

Chętnie, chętnie, jakieś bezalkoholowe ;) na Turawie?

spokojnie za niedlugo wiosna bedzie (czyt. po świetach :D) wiec jesli sa chetni to poczekamy jeszcze troche i zjedziemy sie gdzies :)

156 pana ozzy chyba kojarze :)

Jakiego pana... kolegi... a skąd??

czy czasem twoj boxer jest czerwony i stoi pod WSM lub w tamtych okolicach centrum polibuda ?? :)

Dokladnie kolego. Zwykle stoje na parkingu kolo wydzialu EAiI lub mechanicznego :)

Jak by tak sloneczko w koncu wyszlo to mozna by cos zorganizowac jednak najpierw musi byc jakis cieply dzien na odpicowanie bryki,bo syf po zimie mam niesamowity,ale nie sprzatalem od listopada chyba ;/

Ostatnia edycja:
Dokladnie kolego. Zwykle stoje na parkingu kolo wydzialu EAiI lub mechanicznego :)

noo ale kilka razy widzialem twoja belle pod wsm a nawet za nia stalem :) nie wiem czy kojarzysz czarna z czerwonymi szybami była :D (teraz sa czarne)
a nawet chyba dzisiaj jak do opola rano rwałem to widziałem kolege na drodze :D gdzieś przed opolem :)

loco145 a to widziałem Ciebie kiedyś, ładne felgi.

Amortyzatory
Powrót