A
Arek 146
Guest
Wie ktoś może gdzie można dostac we Wrocku olej valvoline maxlife lub może jakis sprawdzony allegrowicz który ma taki olej?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzwoniłem i nie prowadzą Valvoline.fiergloo napisał:W OilCenter na gazowej próbowałeś? W Leclercu też mają mase olejów.
fiergloo napisał:W Leclercu też mają mase olejów.
fiergloo napisał/a:
W Leclercu też mają mase olejów.
W głowę się uderzyłeś ??
olejami z marketu inna historia, mam znajomego który pracuje w tej branży już naprawdę długo, market bierze duże parte na indywidualne zamówienia i po cenie "tylko dla nich", jak myślisz skąd się ona bierze?? Co prawda Valvo, MOtul bardzo sporadycznie sie trafia an półce w markecie i cena tez z kosmosu ale Mobil czy Castrol z marketu to ciut "inny" olej niż normalnie ...
fiergloo, myślałem że aluzja do marketu i oleju + uderzenie w głowę są wystarczająco jasne ... w końcu po leki idziesz do apteki a nie na targ ...
biedziak napisał:Zobaczę w Inter Cars tylko bez zniżek to pewnie niezłą cenę będą chcieli