[145] Ogranicznik drzwi

nietyx

Nowy
Auto
.
Witam

Czy ktoś się orientuje gdzie można dostać ograniczki drzwi lewych? Bądź czy ktoś wie z jakiego alternatywnie innego samochodu pasuje?

Oj nietyx z Ciebie to nie będzie fana marki jak Ty nie umiesz części szukać :) masz np. autosklep24 nr części 46767089

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Oj nietyx z Ciebie to nie będzie fana marki jak Ty nie umiesz części szukać masz np. autosklep24 nr części 46767089

Stalkujesz mnie! Zgłaszam to!

P.S. Jak już zaglądałeś tam to zobacz że jest brak towaru, na allegro oraz olx-ie rowniez brak, nie wspominajac juz o inter carsie.. Wygooglowanie nr cześci też nic nie dało

Hej,

Do Autosklep24 warto zadzwonić, nawet jeżeli na stronie części są nie dostępne lub w ogóle ich niema to panowie tam pracujący dają radę wygrzebują rzeczy z pod ziemi. Można spróbować jeszcze w sklepie euro forin (też najlepiej dzwonić)

Hej,

Do Autosklep24 warto zadzwonić, nawet jeżeli na stronie części są nie dostępne lub w ogóle ich niema to panowie tam pracujący dają radę wygrzebują rzeczy z pod ziemi. Można spróbować jeszcze w sklepie euro forin (też najlepiej dzwonić)

Zgadza się!! W EURO FORIN ostatnio kupiłem sworzeń do ogranicznika drzwi. Co prawda, koszty wysyłki były dwa razy większe od tego sworznia, ale oryginalny, nowy sworzeń wart był tych wyrzeczeń :D

Amortyzatory
Powrót