• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[MiTo] Oficjalne zdjęcia koncepcyjnego Alfa Romeo MiTo GTA!

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ciekawe czy faktycznie poprawili hamulce?! Choć jest taka szansa jeśli nawet nic w nich nie zrobili, a efekt powinien być z uwagi na mniejszą wagę niż 156GTA SW gdzie to fabryczne to delikatnie mówiąc sprawne inaczej :(

wiem, ze jest duzo do czytania, ale polecam jest wiele rozwiazan znanych z samochodow sportowych najwyzszej polki (i mysle, ze w tej chwili nie przesadzam)

jesli to bylby model, ktory mialby sie pojawic w salonach to gruuuubo bym sie zastanowil nad kredytem mimo ze wyglad mito nie powala mnie na kolana:D

---------- Post dodany o godzinie 23:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:14 ----------

ciekawe czy faktycznie poprawili hamulce?! Choć jest taka szansa jeśli nawet nic w nich nie zrobili, a efekt powinien być z uwagi na mniejszą wagę niż 156GTA SW gdzie to fabryczne to delikatnie mówiąc sprawne inaczej
Jest napisane czy poprawili i co dokladnie poprawili :)

Ostatnia edycja:
jesli to bylby model, ktory mialby sie pojawic w salonach to gruuuubo bym sie zastanowil nad kredytem

eee... jako założyciel forum - coś Ci się od reszty należy ...zrzuta na służbówkę admina na forum i kredytowi mówisz papa :)

pierdu pierdu jak to mówiła w 7 klasie podstawówki moja sąsiadka :D super hiper amortyzatory i komputer do ich sterowania z wielką mocą obliczeniową, a z tyłu najprawdopodobniej została belka :) nie napisali czy da się wyłączyć kontrole trakcji (przypominam ze w 1.4 tb się nie da i uważam to za jedną z największych wad tego samochodu). A hamulce - już w obecnej wersji 1.4tb są naprawdę dobre i duże, z tego co piszą GTA ma nie przytyć więc te zapowiadane pewnie będą wzorowe :)

i nie tylko w ferrari bo np w audi tt;)

jeszcze taka drobna uwaga:
To co pokazała alfa to prototyp - a to jest jakieś pół drogi pomiędzy konceptem (takim jak np była brera z drzwiami otwieranymi do góry) a wersją produkcyjną. A to niesie za sobą:
1. trochę błędny tytuł posta :)
2. to co jest opisane w artykule może się jeszcze nieznacznie pozmieniać w wersji produkcyjnej :)

na tym ostatnim która tak pięknie gra? czysta poezja. Giulia też miodzio tylko jakaś taka malutka przy MiTo

Nie za dużo jest tutaj tematów o MiTo GTA. Może by je połaczyć

Ogólnie myślę, że jest ładna. Ładna bryła nadwozia ("pokemon na sterydach", hehe), bardzo ładne felgi, wnętrze też fajne (chociaż nie bardzo podoba mi się ten zamszo-podobny materiał wykończenia), mnóstwo elektroniki (ciekawe jak szybko to wszystko będzie się psuło). I tylko gdyby nie ten silnik...
Co do mocy to już wiele wersji słyszałem, na początku miało być 240KM, potem w jakimś innym newsie pojawiło się 220 albo 230. Teraz mamy info, że będzie 200KM. Ciekawe czy to już potwierdzona informacja.

Amortyzatory
Powrót