Odległość między podkładkami amortyzatora

MdCyt

Nowy
Auto
Alfa Gt 1.9 JTDm
20160523_190754.jpg
20160523_190807.jpg

Mam do Was gorąca prośbę możecie zmierzyć jaką macie odległość od tych podkładek czy jak im tam.
Nie ukrywam zależy mi trochę na czasie ;)

Dlaczego się pytam. Podobno po wypadku trzeba prostoeac. Znajomy blacharz mówi abym w te brednie mię wierzył. Najlepiej jakbym zobaczył w innej gt. Ale gdzie ja to zobaczę jak w promieniu 40km żadnej nie znajdę. Kontaktowalem się z Erykiem z forum (juz sobie wyobrazam jego mine po moim telefonie :) )tylko jemu gdzieś nie dochodzą zdjęcia i chłopak nie ma pojęcia o co mi chodzi. Choć bardzo mi pomógł i z tego miejsca wielkie dzięki.:cool:

Załączniki

• 20160523_190747.jpg
    20160523_190747.jpg
    68.1 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Odległość między nimi?

Napisane z komóreczki!

Dokladnie mniej więcej od środka tego kółka dasz rade teraz to zmierzyc bede dosmiertlnie wdzieczny:)

Ostatnia edycja:
U mnie jest 116cm ale nie znam przeszłości swojej GT. Mierzone od środka otworu.
Niech poda ktoś wymiar z bezwypadkowej to porównamy.

Ostatnia edycja:
taki pomiar ma sens jak mierzysz jednym narzędziem, blacharze mają specjalne "cyrkle" do tego
błąd pomiaru albo narzędzia o 5mm i masz wynik nic nie wart...

U mnie też jest 116 cm, ale niestety opozycjonista ma rację - te nasze pomiary niewiele wnoszą do tematu, bo precyzja pomiaru co do milimetra jest tu istotna...

Dlugo mnie na forum nie bylo.
Dzięki za pomiary. U mnie wlasnie wychodzi mniej o 5mm. Jeśli mówicie że to robi różnicę ewidentnie będę ja musiał wyciągnąć.

Amortyzatory
Powrót