Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale po FL
Hmmm mi właśnie by sie puszka sama przydała bo góre mam dobrą tylko w puszce mam gwint urobiony i nie moge do konca go zamknąć:/
Wielkie dzięki za tego linka a jeszcze jak w temacie jesteśmy nie wiem czy też tak macie ale kupowałem filtr taki jaki ma byc do tego modelu i po włożeniu jakby wyższy jest ledwo prawie na siłę domykałem obudowę filtra czy to normalne?Czy gość mi sprzedał zły filtr?Z zewnątrz identico jak stary chociaż stary też był jakiś lekko przygnieciony na wysokości <myśli>
to dobrze - łatwo naprawić a zawsze jest pozycja dla kupca do obrywania ceny zakupua co do zerwanych śrub to chyba nie kupiłem jeszcze żadnej alfy która by je miała wszystkie dobre...
to dobrze - łatwo naprawić a zawsze jest pozycja dla kupca do obrywania ceny zakupu![]()
Spadek mocy to będzie, jak będzie nieszczelnosć za przepływką, a nie przed, obudowa filtra może być połamana i żadnego spadku mocy nie będzie, co najwyżej przepływka szybko zakończy swój żywot.Tak w nawiasie to nawet przy małej szczelince gdy ciągnie lewe powietrze czuć już minimalny spadek mocy...