• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[145] Obroty w TSie...

• Autor wątku Autor wątku BYKrak
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

BYKrak

Guest
Witam! Ostatnio nie mam pracy i troszkę się opuściłem w serwisowaniu Alfy, jak na razie było ok, wiem ze mam do wymiany wariator ale w ostatnich 3 dniach zaniepokoiły mnie obroty.

W TSach wiem że zawsze gdy włączy sie zimny silnik obroty podskakują do około 1,5 tys. i po około 2 minutach opadają do niecałego tysiąca.

Chciałbym sie dowiedzieć dlaczego tak powinno być, bo od jakis 3 dni podskakują mi tylko do około 1,2 tys. i opadają po 10 sekundach do normy. Nie wiem czy temperatura powietrza ponad 30stopni ma jakies znaczenie, boje sie co jest znowu nie tak.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Spoko nie no wiecie kupiłem ja równy rok temu i wiem, że od zawsze tak miała heh;)
W serwisie nie byłem od listopada praktycznie nie licząc zmiany opon i radzi sobie świetnie widzę;) POZDRAWIAM i dzięki

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót