Nowy nabytek DDevila i Natalii :)

• Autor wątku Autor wątku DDEvil
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DDEvil

Guest
Wkoncu moge sie pochwalic skonczylo sie moje l4 i nareszczie moglem wyjsc z domu i cyknac fotki nowej belli, bo co niektore osoby juz mnie molestowaly o wrzucenie zdjec na forum :) Niestety pogoda niezbyt fajna i troszke brudny ale coz.
Jesto to rocznik 2003 przejechane 174000.
wyposażenie:
- komputer pokladowy,
- 4 x elektryczne szyby
- ASR
- ABS
- chyba 10 lub 8 poduszek powietrznych
- czujnik deszczu
- skurzana tapicerka
- tempomat
- glosniki BOSE
-i inne atrakcyjne nagrody <biabelwesoly>
niestety brak klubowych ramek :( i naklejek na szybach :( ale to sie nadrobi.
Ale malo wazne wyposazenie, wrazenia z jazdy niesamowite jednak 150 koni pod maska robi swoje :)
Ponizej kilka fotek

NO niezła niezła :D :D :D , ale skąd tego Blaupunkta wyczasnołeś to chyba nie orginał ,ale navi widze że ma :D

larson66 napisał:
NO niezła niezła , ale skąd tego Blaupunkta wyczasnołeś to chyba nie orginał ,ale navi widze że ma
Blaupunkcik wraz ze zmieniara na 10 plytek byl juz w aucie w momencie zakupu tylko bym musial mape polski do tego dorwac.

Pewnie że jest piękna w końcu to Alfa :D a i prowadzi się nieźle :lol:

Miodzio :) jest śliczna, kolor tez idealny, mysle ze bedziesz zadowolony, zwałszcza z przyjemności jazdy tym silnikiem :)
Gratulacje Pawle i Natalio :D

No w koncu sie doczekalem... Srodek bajka, jednak z zewnatrz by mi bardziej czarna odpowiadala albo czerwona.... :D Jak spalanie z tym silniczkiem? Super autko Gratuluje :)

Konrado napisał:
zewnatrz by mi bardziej czarna odpowiadala albo czerwona
uwierz mi ze mi tez ale jak sie trafila okazja to raczej nie bede wybrzydzal co do koloru :) za te pieniadze to 2000 rok sie sprzedaje a nie 2003.
Hmm co do tego ile pali to moze odpowiem Ci jak wymienie termostat.
Ale na obecna chwile mam przejechane 370 glownie po miescie i pol baku spalila.

Natalia, Paweł moje gratulacje :D
Jest śliczna no i to wyposażenie naprawdę robi wrażenie 8)
Rozumiem, że z takim silnikiem nie straszne wam już będą nawet najdalsze wypady na Zloty :wink:

Amortyzatory
Powrót