Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Taki tam dodatek , teraz coraz wcześniej robi się ciemno a zwykłe oświetlenie było nudne
Pokaż załącznik 263872

słabe to twoje wyglądają kolego...Słabe takie chińskie
Ja mam do sprzedania oryginalne z aso jakby ktoś był chętny... Bardziej stonowane a fajnie oświetla. Pokaż załącznik 263873
O to dziwne... U mnie wymiana zajęła 1min bez problemu... Kupiłeś OE czy na allegro?Ja kupiłem ostatnio te lampki takie jak [MENTION=75561]Adam100[/MENTION] z tym że mam problem żeby włożyć je w miejsce ori. Dziura w boczku jest jak by za ciasna i nie chcą wejść.
OE dałem po rabacie około 400pln z tego co pamiętam. Pasują jedynie do Mito, Giulietty i Stelvio.... Niestety Mito po kolizji poszło na sprzedaż a lampki mi zostały.Niestety kupiłem z aliexpres, no i do mojej 159 nie pasują. Tak jak by otwór z boczku był za ciasny. P.S jak możesz podrzuć cene tych ori może być PW
No cena nie była niska... Tym bardziej, że teraz chcę sprzedać po 8 miesiącach za 170plnKosmos cena jak za dwie lampki. Nawet za oe... Każdy projektor do oświetlenia można zamawiać wedle własnego pomysłu, projektu. Max cena 200zł.
Do 159 nie pomogę ale do Giulietty pasują wszystkie dostępne np na alledrogo...