[Giulietta] Nowe oświetlenie drzwi kierowcy

Auto
Alfa Romeo Giulietta QV 1,4 MA 170 kM
Taki tam dodatek , teraz coraz wcześniej robi się ciemno a zwykłe oświetlenie było nudne

20191125_171452.jpg

Kwestia gustu... Wolę eleganckie, stonowane oświetlenie kałuży niż takie, które oświetla połowę ulicy i jest widoczne ze 100 metrów :)

Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka

Też mam takie jak kolega z pierwszego postu i dla mnie ekstra bajer :cool: wieczorem miny przechodniów bezcenne i super się prezentuje:D

Nie wiadomo z jakiego powodu robią te miny.

Ja kupiłem ostatnio te lampki takie jak [MENTION=75561]Adam100[/MENTION] z tym że mam problem żeby włożyć je w miejsce ori. Dziura w boczku jest jak by za ciasna i nie chcą wejść.

Ja kupiłem ostatnio te lampki takie jak [MENTION=75561]Adam100[/MENTION] z tym że mam problem żeby włożyć je w miejsce ori. Dziura w boczku jest jak by za ciasna i nie chcą wejść.
O to dziwne... U mnie wymiana zajęła 1min bez problemu... Kupiłeś OE czy na allegro?

Niestety kupiłem z aliexpres, no i do mojej 159 nie pasują. Tak jak by otwór z boczku był za ciasny. P.S jak możesz podrzuć cene tych ori może być PW

Niestety kupiłem z aliexpres, no i do mojej 159 nie pasują. Tak jak by otwór z boczku był za ciasny. P.S jak możesz podrzuć cene tych ori może być PW
OE dałem po rabacie około 400pln z tego co pamiętam. Pasują jedynie do Mito, Giulietty i Stelvio.... Niestety Mito po kolizji poszło na sprzedaż a lampki mi zostały. :)

Kosmos cena jak za dwie lampki. Nawet za oe... Każdy projektor do oświetlenia można zamawiać wedle własnego pomysłu, projektu. Max cena 200zł.

Do 159 nie pomogę ale do Giulietty pasują wszystkie dostępne np na alledrogo...

Ostatnia edycja:
Kosmos cena jak za dwie lampki. Nawet za oe... Każdy projektor do oświetlenia można zamawiać wedle własnego pomysłu, projektu. Max cena 200zł.

Do 159 nie pomogę ale do Giulietty pasują wszystkie dostępne np na alledrogo...
No cena nie była niska... Tym bardziej, że teraz chcę sprzedać po 8 miesiącach za 170pln :(

Amortyzatory
Powrót