[159] Nie świeci lampa wstecznego, żarówka jest ok. Padł automat wstecznego?

• Autor wątku Autor wątku pitt24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pitt24

Guest
to jeszcze jeden temat...nie świeci lampa wstecznego...żarówka jest ok, sprawdziłem miernikiem, prądu na lampie nie ma...padł automat wstecznego?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
sprawdz włącznik światła wstecznego wkręcony jest w skrzynię biegów

Poszukuje w ePER kosztki biegu wstecznego jest gdzieś na dole w komorze silnika przy skrzyni biegów jak pisze kolega. Nie mogę jej zlokalizować, poszukuje jej zdjęcia, lokalizacji i najlepiej samej wtyczki. Może ma ktoś pojęcie gdzie to jest i jak dokładnie wygląda. Potrzebne mi to ustrojstwo a nichciałbym wiązki kabli kupować. Chodzi o Alfe 147 Jtd 16V

Tak to wyglądało, ale ta wtyczka co wchodzi w czujnik jest na jakims kablu i nie wiem czy można ją osobno kupić.

Wygląda dokladnie jak coś w co ma wchodzić to ustrojstwo którego szukam.

a nie mozesz dorobic instalacji z pinami? tanio wyjdzie a zlacza nie znajdziesz

ta wtyczka co wchodzi w czujnik jest na jakims kablu i nie wiem czy można ją osobno kupić

samej wtyczki nie dokupisz, występuje ona ale z całą wiązką przewodów, na allegro za pare groszy możesz kupić używaną wiązkę przewodów z wtyczka

Ostatnia edycja:
Winowajca - czyli wyłącznik świateł biegu wstecznego.Dodam,że ten wyłącznik odpowiada także za uruchamianie "parktronika" który wcześniej przy włączaniu wstecznego nie działał (trzeba było go "wrzucać" ręcznie na podsufitce).Zakup w sklepie przy ASO w Bielsku Białej - cena przeszło 80 zł, wymiana:brudne ręce+jedno piwo.

Amortyzatory
Powrót