[MiTo] Nawigacja w MiTo pomocy!

• Autor wątku Autor wątku MJ1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

MJ1

Guest
Proszę o pomoc! Jestem nowym posiadaczem Miciaka i posiadam oryginalną nawigacje w wyposażeniu Alfy( to ta w zwykłym ekranie radia, nie kolorowa) Po wciśnięciu przycisku navi, Pani z systemu Blue&Me mówi "Proszę włożyć dysk USB z mapami". Wie ktoś może skąd mogę je wziąć? I czy wie ktoś może czy mogę słuchać muzyki bezpośrednio z telefonu przez bluetooth? Za wszelkie info z góry serdecznie dziękuje. :)

Pani z systemu Blue&Me mówi "Proszę włożyć dysk USB z mapami". Wie ktoś może skąd mogę je wziąć? I czy wie ktoś może czy mogę słuchać muzyki bezpośrednio z telefonu przez bluetooth?:)
Rozumiem że masz system blue&me nav? Jeśli nie dostałeś mapy z samochodem to możesz je kupić u producenta tu:
http://www.navigation.com/is-bin/IN...ShowAllProducts=YES&PersistNavigationMenu=YES&
Albo po prostu zapytaj w ASO. Przy blue&me nie da się słuchać muzyki przez bluetooth.

A ja mam inne pytanie odnośnie nawigacji. Mam TomTom dla blue&me z akcesoriów dla Giulietty. Chciałem to podłączyć do drugiego samochodu czyli MiTo które ma zwykłe blue&me ale połącznie nie dochodzi do skutku. Mieliście taki problem?

A ja mam inne pytanie odnośnie nawigacji. Mam TomTom dla blue&me z akcesoriów dla Giulietty. Chciałem to podłączyć do drugiego samochodu czyli MiTo które ma zwykłe blue&me ale połącznie nie dochodzi do skutku. Mieliście taki problem?
Podobnież jest do Mito i do Giulietty: http://www.tomtom.com/pl_pl/product...tom-alfaromeo/index.jsp#tab:benefits:anchor_3
więć powinna działać...
a tak na marginesie: uchwyt w MITO wygląda inaczej niż w moim TOM-TOM do Julki, być może to tylko złudzenie.....

Dzisiaj usune wszystkie telefony skojarzone w mito i zobaczymy co bedzie. uchwyt nie wiem czy jest inny bo w mito nie mam tego gniazda na desce. Chce to polaczyc przez bluetooth i jesli bedzie dzialalo to dokupie uchwyt na przyssawke, jest w akcesoriach.

Amortyzatory
Powrót