Nawigacja - pytanie

• Autor wątku Autor wątku moose
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

moose

Guest
Hej

Mam w swojej Alfce zamontowane dokładnie takie radio/nawigację jak na zdjęciu poniżej:

_14_.jpg

Problem polega na tym, iż nie mam instrukcji obsługi. Mam dwa pytania w związku z tym.
- Czy wie ktoś jaki to model radia/nawigacji?
- Czy ma ktoś może instrukcję obsługi?

Sprawdziłem na stronie Fiata, ale instrukcji do tego modelu nie ma :(

Edit:
OK - jeżeli chodzi o model to już mi się udało ustalić - to jest radio Blaupunkt RNS4 z systemem nawigacji satelitarnej TravelPilot DX.
Pytanie o instrukcję ciągle aktualne :)

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Taka instrukcja jest na stronie Fiata. Z działu dla AR156 ściągnij plik CONNECT Nawigator (2004-05) (nazwa pliku ar_156_connect_-_60360892_-_05-2004.pdf) od strony 98 jest instrukcja do tego modelu radia.

Potrzebny jest mi kod 4 cyfrowy do Blaupunkt RNS4 z systemem nawigacji satelitarnej TravelPilot DX. Czy Możecie mi go podać? Proszę o szybką odp.

---------- Post dodany o godzinie 20:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:43 ----------

Pottrzebny jest mi 4 cyfrowy kod do Blaupunkt RNS4 z systemem nawigacji satelitarnej TravelPilot DX. Czy możecie mi go podać? Proszę o szybką odp.

Potrzebny jest mi kod 4 cyfrowy do Blaupunkt RNS4 z systemem nawigacji satelitarnej TravelPilot DX. Czy Możecie mi go podać? Proszę o szybką odp.

Witam, mam identyczne radyjko i bardzo jestem z niego zadowolony. Jeżeli chodzi o kod odblokowujący radio, to pocieszę Cię, że przechodziłem to samo. Na początek pojechałem do ASO w Rzeszowie i dowiedziałem się, że żeby dostać kod muszą wymontować radio, skontaktować się z centralą fiata w Italii podac numery seryjne itp. i wówczas wyrobią mi kartę z kodem - koszt 180 PLN.
Zmartwiony kosztem zacząłem szukać w internecie i pomoc znalazłem na forum.eserviceinfo.com od użytkownika tmcu - warunkiem otrzymania kodu jest zarejestrowanie się na w/w forum i grzeczne poproszenie o pomoc. Ja takową otrzymałem, więc może i Tobie się uda.

Pozdrawiam,

Amortyzatory
Powrót