• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Napinacz paska wielorolkowego PILNE

• Autor wątku Autor wątku dududs
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dududs

Guest
Witam. Mam mały problem pękł mi napinacz tj miedzy napinaczem a rolka ta łapa podczas jazdy, ściągnąłem pasek i dotoczyłem się do domu z ledwością. Zakupiłem nowy napinacz i założyłem go ale wydaje mi się, że jest lekko krzywo. Autko w tej chwili jest podłączone do prądu ale potrzebował bym dziś miec je sprawne. Jak by mógł ktoś się wypowiedziec czy tak ma byc?? Wydaje mi się, ze nie ma innej możliwości źle zamocowania tego napinacza ale wolę się zapytac. Z góry dziękuję

---------- Post dodany o godzinie 19:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:52 ----------

proszę o pomoc

Tam nic nie ma prawa być krzywo, bo jak pasek spadnie podczas pracy silnika i (co nie daj Boże) wkręci się w rozrząd to masz silnik do remontu. Być może to tylko Twoje złudzenie, ale jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to nie ryzykuj.

witam. temat zamykam, problem rozwiązany. źle przykręciłem napinacz. przykręciłem jeszcze raz i juz był prosto, naciągnąłem pasek i jest ok

Amortyzatory
Powrót