• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moze jakis pazdziernikowy spot ???????????????

• Autor wątku Autor wątku Yoopi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Y

Yoopi

Guest
Co wy na to :?:

Jestem ZA!
Mimo ze ostatnio nawalilem - a krzyczalem najglosniej ze bede :oops: Niestety dzien wczesniej byl mecz i grill i wodeczka i......

Ja tez z checią bym sie pisał, tylko musze wiedziec która to bedzie niedziela :?: :!:

Ja też się piszę na spocika :D ,na 99 % będę w ostatni weekend pażdziernika czyli niedziela 28.

...no to date mamy juz ustalona...28 pazdziernika, godzina 13, miejsce to co zawsze

TMiN napisał:
oooooooooooo to razem z Dobrym będziemy mieli okazję wreszcie ramki odebrać
no wkoncu ...a rameczki caly czas woze w bagazniku i czekam az bede mogl oddac w dobre rece...

a może zrobimy dodatkowego spota w tą niedzelę, jeszcze jest ładna pogoda i ostatnia szansa na grilla :mrgreen:

Mam nadzieję iż 28 będzie dużo osób na spocie,spotkam się ze starymi Alfaholicami i poznam nowych zarażonych wirusem :D

...pogady nawet jak nie bedzie to i tak mam nadzieje ze sie pojawi duzo osob...na stalych bywalcow spotow wiem ze mozna liczyc...wiec tylko czekamy na nowych...

eh no przydaloby sie tym bardzije ze sotatnio spoznilem sie doslownie 4 minuty:/ a nie wzialem tel zeby zadzwonic do Marcina.... eh wypadaloby sie swoja 75ka pochwalic nie:>

witam po długiej przerwie. niestety byłem poza polska i brak netu nie pozwolił na odwiedzanie forum :( na spocie na 99.99999% sie pojawie i znów zobaczę starych i nowych Alfaholików z wielka chęcią :D

xmajk napisał:
i znów zobaczę starych i nowych Alfaholików :D

ale się staro poczułam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fajnie że wszyscy wracają, miło będzie się ponownie spotkać.

Amortyzatory
Powrót