• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Motyw kolorystyczny forum - Alfa Red Luna

marqo

Super Moderator
Członek ekipy
Auto
AR 159 SW 1.9JTDM Q-Tronic 08'2007
Drodzy Alfaholicy,

Pracujemy nad nowym motywem kolorystycznym forum o nazwie Alfa Red Luna. Motyw oparty jest o charakterystyczne barwy Alfa Red i Luna Rossa, dzięki czemu całość nabiera bardziej dynamicznego i nowoczesnego wyglądu, nawiązując do stylu marki Alfa Romeo.

Aby zmienić styl z domyślnego na Alfa Red Luna, wystarczy przewinąć stronę na sam dół i wybrać nowy motyw z menu „Wybór stylu”.

Motyw jest obecnie w fazie testów, dlatego bardzo liczymy na Wasze opinie i sugestie dotyczące wyglądu, czytelności oraz układu elementów.

Dajcie znać w komentarzach, czy nowy wygląd przypadł Wam do gustu i co ewentualnie można udoskonalić.

Załączniki

• Alfaholicy_Alfa_Red_Luna.png
    Alfaholicy_Alfa_Red_Luna.png
    704.8 KB · Wyświetleń: 11
Ja jeszcze dodam, że to będzie nasz przyszły domyślny styl, polecam testować zanim go zmienimy, żeby potem nie było :D

Lepiej niż dotychczas domyślny.

Mi tez bardziej podoba się ten nowy.

Nooo... super!

Jest świetnie! Ten ciemny był męczący.

Mega zaskoczenie jeszcze jak tu byłem to było po staremu.
Dziękuję administratorom.

Wygląd i zmiany na duży +
.... ale ja mam coś problem. Na początku po zmianie forum wiadomości PW i wejścia do profili działały normalnie. Bez problemu wchodziłem w profil i wysyłałem wiadomość. Ale od jakiegoś czasu ja nie mogę wejść w niczyi profil i nie mogę do nikogo wysłać wiadomości. Nawet nie wiem gdzie i jak utworzyć nową pustą (a potem dodać użytkownika).
Coś się zepsuło czy mnie to przerosło????

Aha i jeszcze nie mam pojęcia gdzie zmienić podpis......

Ostatnia edycja:
Ja co prawda jestem mocno przyzwyczajony do motywu sprzed lat i zwykle w takich sytuacjach jestem mocno niechętny zmianom, ale ten jest wspaniały :)

Wygląd i zmiany na duży +
.... ale ja mam coś problem. Na początku po zmianie forum wiadomości PW i wejścia do profili działały normalnie. Bez problemu wchodziłem w profil i wysyłałem wiadomość. Ale od jakiegoś czasu ja nie mogę wejść w niczyi profil i nie mogę do nikogo wysłać wiadomości. Nawet nie wiem gdzie i jak utworzyć nową pustą (a potem dodać użytkownika).
Coś się zepsuło czy mnie to przerosło????

Aha i jeszcze nie mam pojęcia gdzie zmienić podpis......
Jeśli ktoś jeszcze ma taki problem to proszę o wiadomość :)

Amortyzatory
Powrót