• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

motostat - statystyki spalania

Kazek

Nowy
Auto
156 1,9 M-jet 150KM 2005r
Witam
Ponieważ na forum można znaleźć masę postów związanych ze spalaniem, zarówno osób, które się zastanawiają nad kupnem Alfy i wyborem silnika lub też osób, które porównują swoje spalanie ze spalaniem innych forumowiczów z identycznymi silnikami chciałbym zaproponować znaną niektórym osobą już stronę www.motostat.pl

Nie jestem związany w jakikolwiek sposób z tą stroną, ale myślę, że fajnie by było gdyby każdy z nas [a właściwie niektórzy - cudów się nie spodziewam :D ] zarejestrowali się i regularnie wpisywali dane, abyśmy stworzyli w miarę miarodajną bazę spalania Alf

Aby jeszcze bardziej "zjednoczyć" Nas - właścicieli Alf Romeo napisałem do właściciela serwisu w sprawie założenia klubu użytkowników Alf Romeo, czy też forum Alfaholicy.
W odpowiedzi otrzymałem:
Każdy klub ma możliwość zaistnieć u nas bezpłatnie. wystarczy tylko przesłać logo w rozmiarze max 200x70, miniaturkę loga (która ukazuje się w profilu danego użytkownika) w rozmiarze 32x32 oraz krótką informację o klubie (historia, opis itp.)
W zamian chcielibyśmy aby na Waszym forum pojawiła się podwieszona informacja o nas oraz link (button, banner) na stronie klubowej (logo oraz treść przesyłamy mailem).

W związku z tym chciałbym poznać Wasze opinie, co najważniejsze czy wpisywalibyście regularnie Wasze dane? Można potem wrzucić do swojego podpisu obrazek z Waszym aktualnym spalaniem...

pozdrawiam
Kuba

JA prowadzę swoj dziennik kosztów na stronie www.Autocentrum.pl .
Można tam wpisywać jednocześnie wydatki paliwowe, ale również wydatki na części itp.

Ostatnia edycja:
Dogadane, wrzucilem button na www.alfaholicy.org, teraz czekamy aż dodadzą nasz klub. Będziecie poinformowani w dziale Nasze Belle ;)

Było by fajnie gdyby powstał jakiś podwieszony temat, aby więcej ludzi się o tym dowiedziało...

No to będzie w Nasze Belle :)

Witam.
Na stronie motonotes.pl Wasz klub założył niejaki zieloo007 i to on jest odpowiedzialny za moderacje loga i treści z opisem klubu. Jeżeli chcielibyście zmienić moderatora Waszego klubu na stronie motonotes.pl
To zapraszam do kontaktu poprzez formularz na naszej stronie.
Z tego co widzę to mineło juz 2 tygodnie od waszych kontaktow z motostat.pl,wstawiliście ich linka na swoja stronę główną a Waszego klubu na ich stronach dalej nie widzę, dlatego proponuje:
a) skontaktowac się z niejakim zieloo007 i poprosić go o update informacji o waszym klubie i loga na stronie motonotes.pl
b) kontakt z nami poprzez formularz kontaktowy na stronie motonotes.pl w celu zmiany moderatora Waszego klubu
Chciałbym jeszcze nadmienić, że na naszej stronie możecie dodawac notki paliwowe na 3 rożne sposoby z telefonu komorkowego, co wydaje sie być dość dużą przewagą nad reszta tego typu portali.
Pozdrawiamy
Zespol motonotes.pl

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Tuti a co z klubem na motostat w końcu?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
zbyh napisał, że już jest i moderuje go zielony007. Dwa razy będziemy zakładać?

wybacz wybacz. Tu moto i tam moto i mi się zlało :)
Zwracam honor :)

"...po to by Wam - interautą - dostarczyć fachową, specjalistyczną wiedzę ..." - niezła lipa...:D

dodałem sie , i juz jest 29 osób.
Strone motostat polecam każdemu sam używam od ponad roku z innym autkiem i jestem bardzo zadowolony bo na szybko sprawdzam , przebieg , spalanie i co trzeba zrobić.. opłacić wymienić.

Amortyzatory
Powrót