Moje Autko (Fury)

• Autor wątku Autor wątku Fury
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

Fury

Guest
Zwykłe GTA

No nie ten człowiek mnie rozbraja to tylko " zwykłe GTA " jaki skromny a co ma powiedziec ten kierowca który stoi fiatem przed "zwykłą GTA " :lol:

No cudo na "telefonach" :D
Fury gratuluje wyboru Alfki :wink:

Jednym słowem - Rewelka.Ciekawe coś musisz mieć za auto aby napisać "niezwykły ... " ?

Garos napisał:
Ciekawe coś musisz mieć za auto aby napisać "niezwykły ... " ?

Np. to autko ktorym jezdzilem wczesniej bylo "niezwykle"

Modyfikacji bylo wnim naprawde duzo, nawet bardzo duzo.

75andrew155 napisał:
No nie ten człowiek mnie rozbraja to tylko " zwykłe GTA " jaki skromny a co ma powiedziec ten kierowca który stoi fiatem przed "zwykłą GTA " :lol:

:D Ten fiacik to autko kolegi z pracy na okres zimowy zamienil skuter na cos takiego zaplacil za niego okolo 1000 zł :idea:
z 3-ma osobami ten fiacik przyspiesza do 100 w 22 sekundy :idea: :twisted: i pali 50 % tego co moj.
Wiec dla oszczednych kierowcow ten fiacik bedzie bardziej porzadany jak to czerwone ;)
Pozdrawiam

no to rzeczywiście najzwyklejsze auto , no i najzwyklejszy silnik, i wogóle zwykła Alfa :P

no wiecie dla Fury GTA to zwykle autko.. Mam kolege ktory ma w garazu EVO8, WRX STI i Phatona W12 i tez mowi ze to dla niego zwykle autka...

Jeszcze raz gratuluje wyboru Takiej pieknej Wloszki... 8)

JA MAM TYLKO PYTANIE KIEDY BEDZIESZ SPRZEDAWAL? I KONIECZNIE MNIE POINFORMUJ :D

:idea:
Jeszcze jdna fotke znalazlem jak bedzie cieplo to wymyje i wzuce jakies ladne zdjecia..

Alfista napisał:
no ale to nie sa chyba ksenony z GTA?? :(

Nie wszytkie GTA Miały Ksenony, a w moje Afiatko ma zwykle jasne slepka bo normalnie sa ciemne lampy ( lezy w piwnicy) :roll:

Bardzo często widują tą Alfe i muszę przyznac, że samochód robi wrażenie. Największą zaletą tego auta jest chyba wnętrze, a szczególnie fotele (naprawdę super pozycja za kierownicą).

Fury kiedy uderzamy na Biłgoraj ? :twisted:
Fiatem wykręciłeś tam dobry czas, z tego co pamiętam 58-59s ciekawe jak na tym torze sprawowałaby sie Alfa :wink:

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót