Moja srebrna Alfa 156 1,6 TW

• Autor wątku Autor wątku bodziak_spiz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bodziak_spiz

Guest
No więc witam wszystkich.
Od niedawna jestem na forum i jak chyba wiekszosc czekam na czlonkostwo :) no ale do wrzesnia jeszcze daleko wiec apetyt rosnie. Poki co przedstawiam wam moja alfe ktora kupilem w polowie maja , niewiele zmienilem ale dalsze mody coraz blizej :)
Model : 156
Rocznik : 1999r.
Poj. silnika : 1,6 TW

Zdjecia ponizej ! :)

Jeszcze jedna rzecz ktora otrzymalem tydzien temu to biale kierunki ktore widac na wczesniejszych zdjeciach :)

witam :) ładna Alfa chociaż pewnie ładniej będzie wyglądać bez tzw modów ;)

w takim razie czekamy ;)

PS. zamiast wstawiać posty 1 po drugim może edytuj treść jednego? ;)

Ale ksenony w reflektorze odbłyśnikowym to debilizm!! Albo zamontuj soczewki albo wywal te HIDy

Kolego ja bym staral sie przywrucic Alfie fabryczny wyglad bo w koncu w pewnym punkcie sam dojdziesz do wniosku ze fabryka zastosowala juz wszystkie niezbedne mody ;)
Osobiscie zmienilbym:
1 - folie z lamp tylnych (stracily swoja odlyskowosc i wygladaja nieladnie)
2 - felgi (nie pasuja wogole, najlepiej wymienic na telefony lub inne fabryczne)
3 - hidy do wywalenia (tak jak pisal moj przedmowca albo soczewa albo zwykla zarowka)
4 - nakladki na progi to masakra (ja bym je calkiem wywalil - szukalbym orginalnych)
5 - pomalowane listwy zderzaka pod kolor autka
6 - brewki na reflektorach przednich

wiem ze to kwestia gustu dlatego najwazniejsze zeby sie tobie podobala.

pozdrawiam

No i dzis przyciemnione zostaly wszystkie szybki w mojej Belli :D

Bodziak, ja akurat nie mam nic przeciwko modom ale uwazam, ze trzeba je wprowadzac ostroznie. Szczegolnie w Alfie. A Ty troche poplynales ;-)
Zupelnie nie podobaja mi sie felgi i progi. Tak, jak pisal Maxii duzo lepsze bylyby oryginalne

Bodziak, ja akurat nie mam nic przeciwko modom ale uwazam, ze trzeba je wprowadzac ostroznie. Szczegolnie w Alfie. A Ty troche poplynales ;-)
Zupelnie nie podobaja mi sie felgi i progi. Tak, jak pisal Maxii duzo lepsze bylyby oryginalne

Felgi i progi juz byly od zakupu auta ,a nie mam teraz czasu demontowac progow i $$ zeby kupic felgi ;/

Przyszedl czarny dach i czarne lusterka :) ( tylko auto troche brudne wiec efekt ograniczony :P ).
Z ciemnymi szybami fajnie sie chyba "zlało" :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót