Moja Slicznotka a raczej dwie Slicznotki

• Autor wątku Autor wątku Korczu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Korczu

Guest
Moje pierwsze autko i pierwsza Alfa,ale juz wiem ze nie ostatnia!!! Nastepna bedzie 159 ale to za kilka lat...
A poki co przedstawiam Wam moja Niunie,ponizej troszke charakterystki autka...

-Rok prod.1999/00
-Silnik 2,0 T.S(155 km) + Gaz sekw. (duzo wiecej kasy pozostaje w kieszeni) :mrgreen:
-Skóra Momo
-drewno w calej okazalosci :mrgreen:
-4 x Air bag
-podgrzewane fotele
-klima
-pilot w kierownicy Blaupunkt
-ABS
-e.szyby i lusterka(podgrzewane)
-c.zamek
-felgi oryginal
-pelna elektryka
-Lampy "LEXUS"
-kierunki "Clear white"
-Ramki zegarów+wloty powietrza Alfa 2004r.

Alfa to jest samochod marzen niejednego kierowcy,ale trzeba smialo stwierdzic trzeba miec klase by taki samochod posiadac :mrgreen:

No nic dodać nic ująć - ślicznotka!! a raczej dwie ślicznotki :mrgreen: :wink:

No sliczne Niunie:)
kurde nie wiem czemu ,ale jakos nie widza mi sie te klary ze tyłu, uwazam,iz oryginalne lapki sa najładniejsze:)
Jakie firmy masz gaz?BRC?

wypas tapicerka no i te lampy tylne ... jak dla mnie extra no i zadbana

Marcins uchwtu na komorke juz nie ma troszke mi przeszkadzal i sie kolebal,a i komorka zostala zmieniona na nowszy model tamta sie wieszała.

pozdrawiam :D

marcins737 napisał:
uchwyt na komórę wyyyyypas ( komóra też oczywiście ) ale dopiero lexus look zrobił na mnie prawdziwe wrażenie...

tak trzymaj korczu

Nie ma jak wieczorny Trolling :)

Belle jak trzeba...
Skora - piekna.
ale te lexusy to takie sobie szczerze mowiac...
Aha, zwroce uwage na jeszcze jeden szczegol - ten wzor felg (mam takie same :) ) idealnie komponuje sie ze srebrnym lakiertem. Takie bardziej azurowe chyba mniej by mi tu pasowaly..

marcins737 napisał:
...to zrób aktualizację
ale lexusy są nadal :?:

aktualizacja bedzie ale na wiosne,beda nowe fotki bardziej profesjonal :D a co do lexusu look to sa nadal bo mi sie podobaja :P

no i nawiaze do postu adasco,fele oryginal sa piekne ale na wiosne przyjda nowe 17 calowe i wtedy zrobie zdjecia i zobaczymy efekt koncowy,bo zmianom w mojej belli mowie juz STOP!

Oto zapowiedziana wczesniej aktualizacja

Felgi 17 cali "Alutec" oponki 235/40 przod, a tył 245/40 oponki continentalContiSport
przod jest tymczasowy lecz niedlugo zmienie na 215/40 bo raczej okazaly sie za szerokie i ciezej kierownicą sie kreci i wydaja zbyt duze tarcie o nawierzchnie.

Jak dla mnie to wlasnie to byla kropka nad i,ktorej brakowalo mojej belli 8) jak Dla mnie rewelka,a Wam jak sie podoba?

Korczu.............REWELACJA!!!! Zupelnie inne auto :D pieknie wygladają!
Jeszcze tylko zaciski pomaluj na czerwono i bedzie bosko!! Gratulacje trafnego wyboru!! :)

całkiem fajna furka i masz piękną kobiete piwko za autkoi moze gdzies na zlocie wypijemy :wink: :wink:

Amortyzatory
Powrót