• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja pierwsza ALFA ROMEO [156]

damian89

Nowy
Auto
AR 166 3.2
Witam :):) jestem tutaj nowy . Około 2 miesiace temu dołączyłem do szczesliwych posiadaczy samochodu AR .
Samochodzik z silnikiem 2.4 jtd (CF3) 150 KM
Prawie full opcja nie ma tylko parktronika po za tym:
- 6 Poduszek
- ASR
- Dwustrefowy Klimatronic
- Tempomat
- i rózne inne cuda nawet ich juz nie pamietam :D:D
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy AR :):)

Piękna Alfa. Cholernie mi się podoba. Fuksiarz z Ciebie :)
A parktronik to pikuś, w dziale "zrób to sam" jest napisany przeze mnie manual jak samodzielnie zamontować ten wynalazek.
Pozdrawiam.
- Rafał

no no ładna sztuka. Piękne połączenie koloru lakieru i tapicerki.

sliczna gratulacje
a wczesniej czym jezdziles? i jakie wrazenie?roznica?cos Cie zrazilo albo milo zaskoczylo??

Ostatnia edycja:
Super się prezentuje w tym kolorze .... i te felgi , piękna

normalnie perełka ci się trafiła :D długo jej szukałeś? bo ta alfę fl w skórze czerwonej nie od tak znaleźć śliczności:) mozę chcesz się Zamienic heheh:D:D
pozdrawiam Alfaholika

Alfa prezentuje sie naprwade fajnie, czarny kolor i ta czerwona skóra, ale 2.4 jtd 150 KM, to byly wersje przed lift.nadwozia po lifcie byly juz tylko 175KM i komp.ten wyswietlacz w srodku tez powininen byc troszke inny.

nieeee no:) szok:D widze, ze mamy doczynienia z niezlym stylem alfowicza:) czarny i czerwona skora to niezly charakterek. Super wyglad, sportowych wrazen!

alfa

Samochodzik jest z 20 12 2002 przód jest wymieniony na ten po lifcie stad inny komputer w srodku i słabszy silnik :):). Wczesniej jezdziłem tico róznica jest kolosalna :D:D . zaskoczyło mnie miło dosc dobre wykoncenie wnetrza słyszałem ze te samochody to sam plastik nie jest tak . troszke skrzypia plastiki ale jak ktos 11 lat tikaczem smigał to go to nie rusza :D:D

Faktycznie, nie dopatrzyłem się, że wewnątrz jest duży wyświetlacz.
Mnie bardzo ciekawi jakie masz opony (rozmiar) i jakie jest ET tych felg. Wie ktoś może?
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót