• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja odziedziczona czerwona 1993 Alfa Romeo Spider

• Autor wątku Autor wątku TXGR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

TXGR

Nowy
Auto
2004 GT 3.2L V6
To był samochód mojego taty. Odnowił go i uruchomił silnik.
1993Alfa_01.jpg
Niestety, podczas składania samochodu doszło do niewielkiego pożaru, który uszkodził główną wiązkę elektryczną.

Spędził ponad rok na dopasowywaniu i łączeniu przewodów w wiązce. Ostatecznie wszystko działało, z wyjątkiem pompy paliwa. Znalazł sposób na jej przetestowanie, zanim zachorował i zmarł kilka lat temu. Zgodnie z jego życzeniem, samochód należy teraz do mnie.

Muszę tylko naprawić tę drobną usterkę elektryczną.
1993Alfa_02.jpg

Samochód jest już z powrotem w Texas.

Amortyzatory
Powrót