XFurY
Nowy
Siemka, nowa używana niunia wpadła właśnie do mojej stajni za całe 7,2k papieru 
Silnik 1.9 JTDm 150km
Skrzynia Manual 6 (tak, to M32
)
Przebieg 320tyś potwierdzony

Spokojnie cena niska to i kolorowo nie jest, ale po kolei:
- Zawias skrzypi przy skręcaniu jak i przy pokonywaniu nierówności. Poza skrzypieniem nic nie stuka i nie puka
- Czasami po odpaleniu wyświetla się check z błędem P2455: Diesel particulate filter (DPF) pressure sensor A - High
- Coś szumi przy skrzyni gdy mam puszczone sprzęgło. Gdy naciskam to przestaje
- Czasami ciężko jej się odpala (przy ok 2 próbie błąd świec żarowych)
- Po odpaleniu kwaśny smród zza samochodu i z pod maski
- Była cała do odkurzenia i do mycia
- Mechanizm prawej tylnej szyby nie podnosi jej (silnik słychać, coś próbuje jednak można ręką w dół ją ściągnąć)
- RAZ po przejeździe na obwodnicy trójmiasta gdy jechałem zza samochodu leciał siwy kwaśny dym, a gdy się zatrzymałem falowało i szarpało silnikiem. Wskaźnik turbo wtedy pokazywał cały czas na biegu jałowym doładowanie ok 0,3bara. Po wyłączeniu, odczekaniu chwili i odpaleniu wszystko ucichło jak gdyby nigdy nic i silnik sobie spokojnie cykał (choć czy pisanie "cykał" przy dieselu to dobre określenie...
)
Poza tym blacha i reszta git
Wiem wiem, lista długa ale jak za tą cenę ze zdrową blachą i resztą nie mogę narzekać
Mam tylko nadzieję że to autko nie zje mnie finansowo żywcem i jak zmieszczę się z naprawami w 5k to będzie git i mam nadzieję, że w paru tematach mi pomożecie
Szerokości i zdrowszych alf od tej życzę
Silnik 1.9 JTDm 150km
Skrzynia Manual 6 (tak, to M32
Przebieg 320tyś potwierdzony

Spokojnie cena niska to i kolorowo nie jest, ale po kolei:
- Zawias skrzypi przy skręcaniu jak i przy pokonywaniu nierówności. Poza skrzypieniem nic nie stuka i nie puka
- Czasami po odpaleniu wyświetla się check z błędem P2455: Diesel particulate filter (DPF) pressure sensor A - High
- Coś szumi przy skrzyni gdy mam puszczone sprzęgło. Gdy naciskam to przestaje
- Czasami ciężko jej się odpala (przy ok 2 próbie błąd świec żarowych)
- Po odpaleniu kwaśny smród zza samochodu i z pod maski
- Była cała do odkurzenia i do mycia
- Mechanizm prawej tylnej szyby nie podnosi jej (silnik słychać, coś próbuje jednak można ręką w dół ją ściągnąć)
- RAZ po przejeździe na obwodnicy trójmiasta gdy jechałem zza samochodu leciał siwy kwaśny dym, a gdy się zatrzymałem falowało i szarpało silnikiem. Wskaźnik turbo wtedy pokazywał cały czas na biegu jałowym doładowanie ok 0,3bara. Po wyłączeniu, odczekaniu chwili i odpaleniu wszystko ucichło jak gdyby nigdy nic i silnik sobie spokojnie cykał (choć czy pisanie "cykał" przy dieselu to dobre określenie...
Poza tym blacha i reszta git
Wiem wiem, lista długa ale jak za tą cenę ze zdrową blachą i resztą nie mogę narzekać
Mam tylko nadzieję że to autko nie zje mnie finansowo żywcem i jak zmieszczę się z naprawami w 5k to będzie git i mam nadzieję, że w paru tematach mi pomożecie
Szerokości i zdrowszych alf od tej życzę
Ostatnia edycja: