• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja nowa Bella - AR 156 SW

Auto
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD 150CV "DISTINCTIVE" 2002r ;-)
Witajcie!
Dzisiaj chciałem pokazać Wam drodzy forumowicze moją nową Alfę Romeo.
Jest to AR 156 SW sportpack z 2002 r. z silnikiem 2.4 JTD 150 KM i przebieg 166 tys. Wyposażenie :
-wnętrze po liftingu
-skórzane fotele Recaro z elektrycznym sterowaniem oparcia
-klimatyzacja dwustrefowa
-tempomat
-czujnik deszczu
-czujnik zaparowania szyby przedniej
-soczewkowe reflektory xenonowe + samopoziomowanie
-spryskiwacze reflektorów
-radio cd
-zmieniarka na 6 cd
-nagłośnienie Bose
-multifunkcyja kierownica
-8 x airbag
-abs
-asr
-aluminiowe falgi 16 calowe
-zawieszenie Bilstein + Eibach
-4 x elektryczne szyby
-elektryczne podgrzewanie lusterek
Reszta jak na zdięcia
Pozdrawiam Łukasz !

no ładnie ładnie i jakie bogate wyposażenie;] aj te fotele:d polowałem na nie. ale Ciężko było i mam normalne ;]

Wszystko ładnie pięknie tylko ... te Recaro które nei chce trzymać ;/

Zgadza się. Kawał dobrej fury :)

Swoją drogą dlaczego zmieniłeś 166 na 156 ? i dlaczego SW a nie sedan?Co zrobiłeś z tamtą ?

Cześć lucek ! Dlaczego SW Bo jest ich mniej i jest to najpiękniejsze stylistycznie kombi na świecie.A tu masz linka z historia mojej 166 http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/19173-koniec_przygody_z_moja_alfa_romeo_166_a.htm

---------- Post dodany o godzinie 21:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:40 ----------

Poprawa linka : http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/19173-koniec_przygody_z_moja_alfa_romeo_166_a.html

---------- Post dodany o godzinie 21:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:42 ----------

A no i Belle sprzedałem gościowi do Kalisz.Jak ją wystawiłem na Allegro sprzedałem ją w ciągu 36 godzin a telefon od kupujących dzwonił cały czas

Faktycznie, jakiś czas temu czytałem o twojej historii, lecz nie skojarzyłem faktów :) Świetne kółka a do tego niezłe audio :) Szerokiej drogi !

Bardzo fajna Alfa, ale te fotele recaro chyba nie są seryjne, prawda?
Pozdrawiam.
- Rafał

Witaj alces1
Z tego co czytałem na forum ten model foteli był montowany w opcji,natomiast model po całkowitym liftingu w wersi TI były montowane seryjnie.
Jeśli jestem w błędzie proszę mnie poprawić
Pozdrawiam Łukasz!

Bardzo ładna Alfa :) Zdjęcia robione chyba nad zalewem w Kamienne Górze ??

Piękna :) Testowałem taką bianco polare, też ze sportpackiem, ale ten klekot 2.4 wyrażnie nie przypadł mi do gustu :)

Noooo powiem Ci, że tylko kolor bym zmieniła a tak to ideał :)

Amortyzatory
Powrót