Moja nowa 156 :D

• Autor wątku Autor wątku Siner
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Siner

Guest
Witam jakis czas temu stwierdzilem ze czas na zmiany... wybor padl oczywiscie na Alfe niespodziewanie na 156 po FL z 2004r szukalem auta z dieslem ... trafila mi sie wersja 115KM 8v ... moglo byc wiecej nooo ale nowego z salonu nie bralem. nietety dwoch alf nie moge trzymac wiec 145 idzie na sprzedaz...
Jak narazie nie potrafie przyzwyczaic sie do auta typu seden no ale to kwestia czasu ;)
Mam nadzieje ze bedzie mi dobrze sluzyla...tak jak 145 albo nawet lepiej

no i ładne auto :) skóra fajna , mi osobiście nie podchodzi kolor Alfy ale cóż jak napisaleś nie jest to nowe auto z salonu i tu się nie marudzi na takie "pierdoły".
Życzę udanej eksploatacji :)

Piękny widok i aż się serce kraja, że chcesz je rozdzielić. Na tych zdjęciach wyglądają razem jak matka z córką albo przynajmniej rodzeństwo:D ..ja nie miałbym odwagi na tak drastyczny krok;)

Piękne Alfy:). Jak 145 trafi w dobre rączki będzie w ogóle bosko;)! Gratuluje zakupu 156!

Pozdrawiam:D!

Fajna, ja osobiście lubię diesle- zapodasz chipa i bedzie super:)

Gratuluję zakupu, fakt silnik mógłby być większy 2.4 20V :) Alfa po FL wygląda rasowo i tak powinna przyśpieszać a tu tylko 115km :) znam to dobrze, kolorek raczej spokojny.

no nie rób im tego dopiero się spotkały a ty chcesz je rozdzielić??? Pięknuche lalki

dzieki ... kolorek na zywo super prezentuje sie ... fakt na fotkach wyszedl mdlo.
co do 145 jeszcze jest w mojim posiadaniu ... oferty kupna byly troszke ponizej mojich oczekiwan poza tym ciezko rozstac sie z nia. Probowalem siostrze ja sprzedac ale niestety nie chce narazie auta :( dzis zrobilem przeglad i oplacilem oc ... narazie zostanie ale niestety zadna nie moge poruszac sie bo mam noge w gipsie :( masakra

pieknie wyglada tak 156 jak i 145...gratuluje zakupu no i rozsadnie sprzedaj małą bo szkoda jej...pozdrawiam :D

Siner, co się stało że nóżka w gipsie???

PIĘKNA!!!gratuluje...a na tym śniegu to prawie jak z rozkładówki PLAYBOYA:))

Grigio stromboli? Wydaje mi się że tak, więc kopia mojej :P no nie patrząc na skóry i motor ;).

Siner gratulacje jest piekna ja tez kupilem 156 tylko, ze przed FL
zycze powodzenia

niestety noge skrecilem wychodzac z peugeota ... jakies takie nie zyciowe te auta ;) hehe
Jeson poki mam obie alfy mozna by bylo zrobic kiedys razem z Twoja jakas sesje ... tylko noge bede mial wpozadku.

Amortyzatory
Powrót