doldi
Nowy
- Auto
- 156 SW 2000 rok pjemnosć 2000l
Wszak na forum jestem już troszkę, moją NIUNIĄ jeżdze już albo dopiero od 16 czerwca 2008 roku, to ja również miałem małą przygode z za kupem mojej Kochanki. Z żoną również jeździliśmy włoszczyzną ale to było niższej klasy ale niesamowicie wierne Bravo z silnikiem 1.6 poczciwe. Nadszedł dzień sprzedania mieliśmy małe obawy że będzie problem auto sprzedało sie praktycznie samo i nadszedł czas kupna następnego auta, miało być kombi miało miec airbag, abs, i klima, miałem wybranych kilka aut focus, a6 c5 a nawet zafira, żadne z tych aut widocznie nie było dla nas bo okazały się pewne problemy z zakupem w/w aut. jak nie doszło do transakcji pomiędzy focusem a mną zrezygnowany wróciłem do domu, moja kochana Ewunia w progu krzyczy iż znalazła auto spełniające wszystkie kryteria a jeszcze to to jej się podoba. Zanim mi pokazała link z NIUNIĄ nie dopuściła do kompa na siłe kazała zjeść obiadokolacje, i do iero po jakimśczasie poszliśmy na góre by wejść w neta , eWAPOKAZAŁA MI ALFE156 TS SPORTWAGON BYŁEM W SZOKU, to auto było moim marzeniem ale nie przypuszczałem że to auto będzie moje. Znam ten samochód praktycznie z netu irelacji z telefonicznych.w środe wieczór telefon w piątek godz 16.30 156 JUŻ MOJA. Bajka wrażenia pierwsze niesamowie jak uda mi się zamieszcze troszke zdjęć . pierwsz na starych blachach są na www.polska jazda.pl. Auto od czerwca zrobiło prawie 30.000 km i.... nic wymiana stabilizatora, leje PB 95 wymiana oleju i nic codziennie jeździ . nie zawiodła aby było tak dalej.