Moja NIUNIA

doldi

Nowy
Auto
156 SW 2000 rok pjemnosć 2000l
Wszak na forum jestem już troszkę, moją NIUNIĄ jeżdze już albo dopiero od 16 czerwca 2008 roku, to ja również miałem małą przygode z za kupem mojej Kochanki. Z żoną również jeździliśmy włoszczyzną ale to było niższej klasy ale niesamowicie wierne Bravo z silnikiem 1.6 poczciwe. Nadszedł dzień sprzedania mieliśmy małe obawy że będzie problem auto sprzedało sie praktycznie samo i nadszedł czas kupna następnego auta, miało być kombi miało miec airbag, abs, i klima, miałem wybranych kilka aut focus, a6 c5 a nawet zafira, żadne z tych aut widocznie nie było dla nas bo okazały się pewne problemy z zakupem w/w aut. jak nie doszło do transakcji pomiędzy focusem a mną zrezygnowany wróciłem do domu, moja kochana Ewunia w progu krzyczy iż znalazła auto spełniające wszystkie kryteria a jeszcze to to jej się podoba. Zanim mi pokazała link z NIUNIĄ nie dopuściła do kompa na siłe kazała zjeść obiadokolacje, i do iero po jakimśczasie poszliśmy na góre by wejść w neta , eWAPOKAZAŁA MI ALFE156 TS SPORTWAGON BYŁEM W SZOKU, to auto było moim marzeniem ale nie przypuszczałem że to auto będzie moje. Znam ten samochód praktycznie z netu irelacji z telefonicznych.w środe wieczór telefon w piątek godz 16.30 156 JUŻ MOJA. Bajka wrażenia pierwsze niesamowie jak uda mi się zamieszcze troszke zdjęć . pierwsz na starych blachach są na www.polska jazda.pl. Auto od czerwca zrobiło prawie 30.000 km i.... nic wymiana stabilizatora, leje PB 95 wymiana oleju i nic codziennie jeździ . nie zawiodła aby było tak dalej.

no to tylko pogratulowac...czekam na fotki Waszej belluni,pozdrawiam :mrgreen:

No to super trochę tych kilometrow zrobiłeś aby tak dalej się sprawowała Pozdrawiam <hello>

Amortyzatory
Powrót