• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja NIUNIA

doldi

Nowy
Auto
156 SW 2000 rok pjemnosć 2000l
Witam Wielce Szanowne Grono Właścicieli ALF, jestem użytkownikiem od jakiegoś czasu ale dopiero teraz postanowiłem pokazać kilka fotek mojej NIUNI. Wybór jej był ciężki, nigdy nie przypuszczałem że marzenia młodego fana motoryzacji (10 lat temu jak pokazała się na rynku) się spełniają. Kilka dni po imieninach znalazła się w moim garażu ta piękność i chyba zostanie na długo...

Teraz już wszystko jest tak jak być powinno :mrgreen:

Ładna sztuka . Kolor to BluCosmo ?

63.jpg

Nowa moda na fotografowania auta, teraz zamiast pieknej modelki, model :wink:

Dzięki stokrotne za ciepłe slowa, miło mi że trafiłem do tego forum i stałem się właścicielem tej pięknej i charakterystycznej marki Pozdrawiam i szerokiej drogi dla ALFACHOLIKÓW :lol: :lol: :P

witam!!!ładna ta twoja alfina. :mrgreen:

i ten kolorek... :lol:

naprawdę super autko. :P

życzę dużo zadowolenia z jazdy i jak najmniej problemów z autem. :wink:

pozdrawiam!

Amortyzatory
Powrót