• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja Mokra Włoszka

• Autor wątku Autor wątku MIM
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

MIM

Guest
Tak właśnie wygląda moja Mokra 156
2.4 JTD, 2001 r., 140KM, 304Nm, ( w oczekiwaniu na power box)
Pełna elektryka, Radio JVC KD-SH9102, 5x55W, głosniki JBL gt6506ce, końcówka SONY X-PLOD z małym subwooferem, reszta jak Bog stworzył.

Sliczna :) Jestem ciekaw jak bedzie smigac z boxem :), mam nadzieje ze opiszesz wrazenia po zamontowaniu :) mi jak narazie 136km starcza. powiedz jakiego power boxa zamówiłes? O ile zwieksza moc, jaka firma i ile kosztowal(kupiles w hiszpanii boxa)
Pozdrawiam i gratuluje pieknej włoszki :mrgreen:

Pawel 156, jezeli chcesz sie dowiedziec cos na temat POWER BOX-a polecam strone
V-TECH
Ja to bede robil tu w chiszpanio bo od niedawna maja tu filie,
a spotkalem ich na zlocie samochodow tuningowanych w Madrycie.
Jest to dokladnie to czego szukalem, nie ingerujesz besposrednio w ECU,
wpinasz tylko w uklad sterowania wtryskiem. Koszt dla silnikow JTD okolo 520 €.
W power boxach sam dopasowujesz program do swoich potrzeb.
Pozdrawiam MIM

alfa w przeciwienstwie do tamtych pan w kazdym swietle dobrze wyglada :)

Amortyzatory
Powrót