Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jeszcze po wawa malo jezdzi giuli jedna misano widzialem i biala ostatnio ( pozdro dla kolesia mrygajacymi swiatlami ;-) ) reszta to czerwien i szare ...czarne
Zapraszamy do Warszawskich Alfaholików i na spoty![]()
P.S Blue Misano meeeega kolor <3
gdzie znajde grupe wawa? podeslij link..
Jest to moja pierwsza alfa i nie zaluje wyboru , wchodzac do salonu od razu sie w niej zakochalemskonfigurowalem ja i czekalem na odboir 1 msc .Zrobilem nia dopiero 4500 tys km
mialem juz kilka szybszych aut ale prowadzenie skrzynia oraz sam komfort podczas jazdy utwierdzily mnie ze to swietny wybor...no i ten kolor mnie powala ..wymienilem uklad wydechowy na bardziej agresywny ( wrzuce pozniej film z jazdy ) przy zmianie biegow w trybie sport pieknie mruczy i strzela jak w amg
![]()
pakiety
SOUND THEATRE AUDIO SYSTEM fi rmy Harman/Kardonn®
Pakiet „Asystent kierowcy Plus
Pakiet „Convenience”
Pakiet „Elektryczne fotele”
Pakiet „Flota Plus
Pakiet „Komfort”
Pakiet „Lighting”
Pakiet „Nawigacja Uconnect Nav”
Pakiet „Performance Plus” dla wersji z automatyczna skrzynią biegów AT8 (lopatki do zmiany biegow
Radio Alfa Connect 6,5”
Deska rozdzielcza i panele wewnętrzne drzwi obszyte skórą
Dodatkowo malowane na zolto zaciski hamulcowe felgi 19
Ramki drzwi w kolorze srebrnym oraz poswietlane klamki
Wymiana uladu wydechowego na bardziej agresywny
Chyba nie pominalem nic ;-)
Milym zaskoczeniem jest uklad kierowniczy i zawieszenie swietnie odnajduje sie w zakretach bylem nia na Ulezy i sprawdzalem jej mozliwosci naped q4 daje rade
Tryb sport spalanie powyzej 17ltryb ekonomiczyny miasto co mnie zaskoczyleo 10-11 l ale naprawde trzeba delikatnie jezdzic aby taki wynik osiagnac trasa 7l przypredkosci 120km/h
Sumujac swietne auto dla osob szukajacych mocniejszych wrazen oraz ekonomi jak na tak masywne auto ...
Wstajac rano nie moge sie doczekac kiedy do niej wsiadehahahaha