[Giulia] moja mala blue ;-)

takion1

Nowy
Auto
giulia veloce misano blue
moja mala blue..;-)veloce

Załączniki

• IMG_0046[1].jpg
    IMG_0046[1].jpg
    122.8 KB · Wyświetleń: 2
Gratulacje [emoji1303] Super felgi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Piękna, czekamy na szerszy opis i wrażenia z jazdy! Ja po prawie 25k jestem dalej bardzo bardzo zadowolony, chyba nigdy żaden samochód mnie tak nie cieszył :) Gratki!

Chyba pierwsze takie felgi w giuli na tym forum, Gratulacje. Wrzuć trochę wiecej fotek i napisz jakie pakiety dobrałeś.

Jest to moja pierwsza alfa i nie zaluje wyboru , wchodzac do salonu od razu sie w niej zakochalem :-) skonfigurowalem ja i czekalem na odboir 1 msc .Zrobilem nia dopiero 4500 tys km
mialem juz kilka szybszych aut ale prowadzenie skrzynia oraz sam komfort podczas jazdy utwierdzily mnie ze to swietny wybor...no i ten kolor mnie powala ..:) wymienilem uklad wydechowy na bardziej agresywny ( wrzuce pozniej film z jazdy ) przy zmianie biegow w trybie sport pieknie mruczy i strzela jak w amg :-)
pakiety
SOUND THEATRE AUDIO SYSTEM fi rmy Harman/Kardonn®
Pakiet „Asystent kierowcy Plus
Pakiet „Convenience”
Pakiet „Elektryczne fotele”
Pakiet „Flota Plus
Pakiet „Komfort”
Pakiet „Lighting”
Pakiet „Nawigacja Uconnect Nav”
Pakiet „Performance Plus” dla wersji z automatyczna skrzynią biegów AT8 (lopatki do zmiany biegow
Radio Alfa Connect 6,5”
Deska rozdzielcza i panele wewnętrzne drzwi obszyte skórą
Dodatkowo malowane na zolto zaciski hamulcowe felgi 19
Ramki drzwi w kolorze srebrnym oraz poswietlane klamki
Wymiana uladu wydechowego na bardziej agresywny
Chyba nie pominalem nic ;-)

Milym zaskoczeniem jest uklad kierowniczy i zawieszenie swietnie odnajduje sie w zakretach bylem nia na Ulezy i sprawdzalem jej mozliwosci naped q4 daje rade
Tryb sport spalanie powyzej 17l :-) tryb ekonomiczyny miasto co mnie zaskoczyleo 10-11 l ale naprawde trzeba delikatnie jezdzic aby taki wynik osiagnac trasa 7l przypredkosci 120km/h
Sumujac swietne auto dla osob szukajacych mocniejszych wrazen oraz ekonomi jak na tak masywne auto ...
Wstajac rano nie moge sie doczekac kiedy do niej wsiade :-) hahahaha

piekna, do tych felg idealnie pasuja chromowane ramki szyb - przez wlasnie takie zestawienie ktore widzialem na demowce w Bielsku sam dlugo sie zastanawialem czy brac chrom na ramkach czy nie, ale wzialem inne felgi I zdecydowalem pozostac przy czarnych ramkach.

pierwszy zamysl mialy byc czarne felgi i czarne ramki ale tak jak wspomniales na demowce widzialem w chromie i tak juz zostalem w glowie ;-)

w tych felgach masz czarny i prawie chrom wiec fajnie sie komponuja z chromem ramek i ciemnymi szybami. ja wzialem srebrne felgi i chrom srednio mi do tego pasowal na ramkach. do tego zdecydowalem nie brac ciemnych szyb - wydawalo mi sie ze bedzie sie to gryzc z moimi felgami i czarnymi ramkami przy misano, i po pierwszym ogladaniu auta wydaje mi sie ze dobrze zdecydowalem.jak zmienie zdanie to zawsze moge folie dac.

btw, z tego co widze auta dla klientow w salonach albo nowe czy zamawiane na forum, to mam wrazenie ze z 90% to biale lub misano obecnie.

jeszcze po wawa malo jezdzi giuli jedna misano widzialem i biala ostatnio ( pozdro dla kolesia mrygajacymi swiatlami ;-) ) reszta to czerwien i szare ...czarne

Myślałem, ze chromowane ramki nie pasują do Misano, ale tu chyba felgi robią robotę, wiec całość wyglada swietnie i wszystko tu idealnie pasuje. Piękna!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jest to moja pierwsza alfa i nie zaluje wyboru , wchodzac do salonu od razu sie w niej zakochalem :-) skonfigurowalem ja i czekalem na odboir 1 msc .Zrobilem nia dopiero 4500 tys km
mialem juz kilka szybszych aut ale prowadzenie skrzynia oraz sam komfort podczas jazdy utwierdzily mnie ze to swietny wybor...no i ten kolor mnie powala ..:) wymienilem uklad wydechowy na bardziej agresywny ( wrzuce pozniej film z jazdy ) przy zmianie biegow w trybie sport pieknie mruczy i strzela jak w amg :-)
pakiety
SOUND THEATRE AUDIO SYSTEM fi rmy Harman/Kardonn®
Pakiet „Asystent kierowcy Plus
Pakiet „Convenience”
Pakiet „Elektryczne fotele”
Pakiet „Flota Plus
Pakiet „Komfort”
Pakiet „Lighting”
Pakiet „Nawigacja Uconnect Nav”
Pakiet „Performance Plus” dla wersji z automatyczna skrzynią biegów AT8 (lopatki do zmiany biegow
Radio Alfa Connect 6,5”
Deska rozdzielcza i panele wewnętrzne drzwi obszyte skórą
Dodatkowo malowane na zolto zaciski hamulcowe felgi 19
Ramki drzwi w kolorze srebrnym oraz poswietlane klamki
Wymiana uladu wydechowego na bardziej agresywny
Chyba nie pominalem nic ;-)

Milym zaskoczeniem jest uklad kierowniczy i zawieszenie swietnie odnajduje sie w zakretach bylem nia na Ulezy i sprawdzalem jej mozliwosci naped q4 daje rade
Tryb sport spalanie powyzej 17l :-) tryb ekonomiczyny miasto co mnie zaskoczyleo 10-11 l ale naprawde trzeba delikatnie jezdzic aby taki wynik osiagnac trasa 7l przypredkosci 120km/h
Sumujac swietne auto dla osob szukajacych mocniejszych wrazen oraz ekonomi jak na tak masywne auto ...
Wstajac rano nie moge sie doczekac kiedy do niej wsiade :-) hahahaha

co to za układ wydechowy, który strzela jak w amg??

Kolego, proszę zrób kilka fotek jeszcze, bo chcę skonfigurować idealnie, jak Ty, czyli chromowane ramki, dokładnie te same felgi i przyciemniane szyby (nie wiem, czy masz te ostatnie). Z góry dziękuję!!

Amortyzatory
Powrót