MaciejS bo rodo
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 166 2.4 jtd, Mercedes clk320 w209, Peugeot 306 XS 2.0, Peugeot 406 Coupe 2.0
Witam, chciałbym przedstawić wam moje pozostałe samochody poza Alfą 166, na ten moment jest ich zaledwie 4 więc nei wiem, czy można to jeszcze nazwać kolekcją, natomiast jest plan żeby wszystko się rozrastało. Poza tym szukam jakiegoś ładnego czerwonego koloru, żeby przelakierować peugeota, a w alfach jest dużo tych kolorów, niestety nie jestem w stanie się zdecydować, a myślę nad Rosso Proteo, dajcie znać co o tym sądzicie. A teraz po krótce o reszcie "floty". Peugeot 306 XS - Wersja z silnikiem benzynowym 2.0 o mocy 131km, jedna z najrzadszych wersji tego puga, fabrycznie ma pakiet wzorujący na wersję GTi6 (inne progi, zderzaki, spoiler na tylnej klapie i inna końcówka układu wydechowego), poza tym zmiany są również we wnętrzu, fabrycznie czarne słupki, oraz fabryczne pół-kubełkowe fotele. Peugeot 406 Coupe - autko również posiada ten sam silnik 2.0 131km, czyli podstawowy motor w tym modelu, jest natomiast ciekawie wyposażony, na pokładzie ma, skórzane czarne wnętrze; elektrycznie regulowane, grzane fotele (zarówno pasażera jak i kierowcy (dodatkowo fotel kierowcy z pamięcią); fotochromatyczne lusterko wsteczne; czujnik deszczu (306 też ma); klima (choć to chyba standard), oraz sterowanie radia manetką obok kierownicy. Mercedes CLK (w209) - To autko posiada największy silnik o pojemności 3.2, oraz mocy 218km. Jako ciekawostkę powiem że jest to jeden z pierwszych wyprodukowanych egzemplarzy (z VINu pokazuje 553 wyprodukowana sztuka, pochodzi z czerwca 2002 roku)na pokładzie ma, również czujnik deszczu, spryskiwacze reflektorów, skórzana beżowa tapicerka, grzane fotele, system PCS (czujniki parkowania, przód i tył), klimatyzowany schowek, oraz telefon Nokia (jest w VINie i jest uchwyt, natomiast samego telefonu na razie nie ma). No i ostatni samochód z "kolekcji" Czyli wspomniana wcześniej Alfa 166, nie będę nic szczególnego o niej pisał, ponieważ napisałem już o niej co nie co w innym temacie